ASKERİYE TOKİ EVLERİ TAZYİKLİ SUYA KAVUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ASKERİYE TOKİ EVLERİ TAZYİKLİ SUYA KAVUŞTU
Haberin Tarihi: 13.6.2013 10:23:00 - Okunma Sayısı:4491 defa okundu.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nın İstasyon Mahallesi TOKİ Evleri Lojmanlarındaki su sıkıntısını Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yeni hat çektirerek çözdü.

ASKERİYE TOKİ EVLERİ TAZYİKLİ SUYA KAVUŞTU

 

            Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nın İstasyon Mahallesi TOKİ Evleri Lojmanlarındaki su sıkıntısını Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yeni hat çektirerek çözdü.

            Altınkum Plajına iniş yol güzergâhı kenarında toplu halde bulunan Askerî Lojmanların içme suyu hidrofor kullanılarak verilirken, Başkan Özmeral’in bizzat yerinde konuyu inceleyerek yeni su hattı çektirmesi Lojmanlarda oturanları sevindirdi.

            Daha önce 2 bar basınçlı gelen suyun tazyikinin şimdi üç kat artmış olduğu açıklandı.

Başkan Özmeral, daha önce mahallinde inceleme ve lojman sakinleriyle yaptığı görüşmelerde “Bu mesele Belediyemizi doğrudan ilgilendirmektedir. Çaresizliği çare olarak kabul edemeyiz. Bedeli ne olursa olsun yeni su hattı çekerek bu sıkıntıyı gidereceğiz” diyerek su ekibine verdiği talimattan sonra hemen yeni hat çekildi ve sıkıntı giderildi.

            Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ceyhan Karagöz ve lojman sakinleri, Başkan Özmeral’e lojmanlarındaki su sıkıntısının çok kısa zamanda giderilmesinden dolayı teşekkür ettiler.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir.-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap