Kuveytli tur operatörleri Antalya'ya geliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kuveytli tur operatörleri Antalya'ya geliyor
Haberin Tarihi: 22.5.2014 09:36:00 - Okunma Sayısı:1724 defa okundu.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA), sürdürülebilir turizm ve bölge ağırlıklı yeni tur programlarının oluşturulması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliğinde Kuveyt'ten tur operatörleri ile basın mensuplarından oluşan heyeti, Antalya'ya getiriyor.

Kuveytli tur operatörleri Antalya’ya geliyor

 

            Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA), sürdürülebilir turizm ve bölge ağırlıklı yeni tur programlarının oluşturulması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliğinde Kuveyt’ten tur operatörleri ile basın mensuplarından oluşan heyeti, Antalya’ya getiriyor.                        

            Körfez ülkelerinden Antalya’ya zengin ve nitelikli turist çekmenin önündeki en büyük engellerden biri olan direkt uçuş sorunu çözen BAKA, 29 Temmuz’da başlayacak Körfez’den Antalya’ya direkt uçuşlar öncesinde tanıtım çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Sorunu çözümünde olduğu gibi her çalışmasında sürekli sektörlerin aktörleriyle birlikte hareket eden BAKA, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Air Arabia’nın desteği, Mardan Palace ile Eftalia Aqua Otel’in sponsorluğu MATSO ve ALTİD’in de katkılarıyla Kuveyt Fam-Trip (tanıtım turu) düzenledi.
 

            Yüksek cirolara sahip 10 seyahat acentesi yetkilisi ile 1 basın mensubundan editörden oluşan Kuveyt heyeti, ülkelerinden Air Arabia tarafından İstanbul’a gelecek ve aktarmalı olarak 23 Mayıs’ta Antalya’da olacak.

            Kuveyt heyeti, ilk gün Antalya Valiliği’ni ziyaret edecek ve Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından kabul edilerek bilgilendirilecek. Arap pazarı ile yakın çalışmalarda bulunan Antalyalı seyahat acentesi yetkilileri ile ikili görüşmeler de gerçekleştirecek Kuveyt heyeti, 3 günlük tanıtım turu boyunca Düden ve Manavgat şelaleleri, Tahtalı zirvesi, Ulupınar Şelalesi, Kaleiçi, Alanya yat limanı ile Side’yi de gezecek, Antalya’nın Belek, Kundu ve Kemer’deki Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği villa konseptleri bulunan otelleri yerinde inceleyecek.

Fam Trip (Tanıtım Gezisi) programında turizm kapasitesini yerinde görmek üzere gelecek Kuveyt heyetinde Air Arabia’dan Mohammed Eldesouky, Khaitan Travels’dan A.Hasouna Hammam, Khaitan Travels’dan M. Said Osman, Quality Travels’dan M. Al Mehelmi, Burhan International’dan Shabbir Hussain, Bobyan Travels’dan Shabbir Asgarali Bohri, Ritz Travels’dan Tameem H. M. Afaneh, Caesars Travels’dan Bijumon Chacko, Jumbo Travels’dan Karthikeyan Padmanaban, Al Khaleej Travel’dan. Mohammad Alnamshan ile basın mensubu Dania Chouman’dan yer alıyor. Konuk heyete BAKA uzmanları ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü yetkilileri de eşlik edecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap