ARÇELİK'TE 50 YIL...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ARÇELİK'TE 50 YIL...
Haberin Tarihi: 22.5.2014 09:50:00 - Okunma Sayısı:2584 defa okundu.

Kendi teknolojisiyle ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın en önemli beyaz eşya üreticileri arasına girmeyi başaran ve yaşamı kolaylaştırmada Türkiye patent şampiyonu olan Arçelik, 50'nci yılını dolduran yetkili satıcılarına plaket verdi.

ARÇELİK’TE 50 YIL...

 

Arçelik Yetkili Satıcısı Taşlı Kardeşler’e 50’nci yıl plaketi verildi

 

            Kendi teknolojisiyle ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın en önemli beyaz eşya üreticileri arasına girmeyi başaran ve yaşamı kolaylaştırmada Türkiye patent şampiyonu olan Arçelik, 50’nci yılını dolduran yetkili satıcılarına plaket verdi.

            Türkiye’nin dört bir yanından gelen Arçelik yetkili satıcıları Antalya Belek Kaya Plazzo Otel’de bir araya geldi. 15 Mayıs 2014 Perşembe günü gerçekleşen toplantıda Arçelik’in yatırımları ve yeniliklerinin  tanıtılmasının yanı sıra 50’nci yılını dolduran 19 Arçelik yetkili satıcısına plaket verildi.

            Arçelik, yetkili satıcı bayii toplantısı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un ekonomik değerlendirme konulu açılış konuşması ile başladı.

            Koç’un konuşmalarının ardından, 50’nci yılını bitiren 19 Arçelik yetkili satıcısına 50’nci yıl plaketi verildi. İlçemizde hizmet veren Taşlı Kardeşler adına Ali Taş’a 50’nci yıl plaketini Mustafa Koç verdi.

 

            Taşlı Kardeşler Arçelik Yetkili Satıcısı yarım asırdır İplik Pazarındaki mağazasında ilçemizde hizmet vermeye devam ediyor.

            Taşlı Kardeşler Yetkili Satıcı Ali Taş, aldıkları  “Tüm Türk şirketlerine kurumsallaşma yolunda başarılar dilerim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap