AMERİKALILAR EĞİRDİR'DE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AMERİKALILAR EĞİRDİR'DE
Haberin Tarihi: 14.6.2013 10:50:00 - Okunma Sayısı:1569 defa okundu.

Amerika'nın Colorado şehrinden gelen 30 kişilik heyet, Türkçeyi ve Türkiye'yi tanımak için Özel Altınbaşak Eğitim kurumlarının davetlisi olarak Eğirdir'e geldiler.

AMERİKALILAR EĞİRDİR’DE

 

COLORADO EYALETİNİN AURORA ŞEHRİNDEN

GELEN AMERİKALILAR EĞİRDİR’E HAYRAN KALDI

 

            Amerika’nın Colorado şehrinden gelen 30 kişilik heyet, Türkçeyi ve Türkiye’yi tanımak için Özel Altınbaşak Eğitim kurumlarının davetlisi olarak Eğirdir’e geldiler.

            Colorado Eyaletinin Aurora şehrinde bulunan Lotus Scholl For Excellence okulundan gelen heyet, Altınbaşak Eğitin Kurumları Genel Müdürü Vahit Çiftçi ve öğretmen Hasan Topuz tarafından Eğirdir tanıtıldı. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, misfirlerle yakından ilgilendi.

            Eğirdir Yeşilada’da bulunan Mavigöl Otel’de yemek yiyen Colorado Eyaleti’nin Aurora şehrinde bulunan Lotus Scholl For Excellence okulundan gelen heyettekiler, “Eğirdir, çok güzel. Ben dünyayı çok gezdim. Eğirdir Gölü, İtalya’nın Como Gölü’ne benziyor” dedi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Amerika’dan gelen yabancıların Eğirdir’de bulunmalarından dolayı memnuniyetini belirtti. Altınbaşak Eğitin Kurumları Genel Müdürü Vahit Çiftçi ve öğretmen Hasan Topuz ile sohbet eden Başkan Özmeral, Eğirdir’in tarihî, kültürel ve tabiat varlıkları bakımından zenginliğini anlattı.

            Amerika’dan gelen heyet, Altınbaşak Eğitin Kurumları Genel Müdürü Vahit Çiftçi ve öğretmen Hasan Topuz, Başkan Özmeral’e yakın alâkasından ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir.-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap