T.H.K EĞİRDİR ŞUBESİ FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,T.H.K EĞİRDİR ŞUBESİ FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR
Haberin Tarihi: 7.6.2014 09:14:00 - Okunma Sayısı:1544 defa okundu.

Türk Hava Kurumu Eğirdir şubesi faaliyetlerini tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizdeki havacılık faaliyetlerinin uluslararası arenaya taşınması için de önemli katkılar sağlayan kurum, havacılıkla ilgili pek çok alanda kapsamlı kurslar da düzenlemektedir.

T.H.K EĞİRDİR ŞUBESİ FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

 

            Türk Hava Kurumu Eğirdir şubesi faaliyetlerini tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizdeki havacılık faaliyetlerinin uluslararası arenaya taşınması için de önemli katkılar sağlayan kurum, havacılıkla ilgili pek çok alanda kapsamlı kurslar da düzenlemektedir. Sportif havacılık konusuna bilhassa önem veren THK; planör, model uçak, balon, yelkenkanat, yamaç paraşütü ve paraşüt gibi alanlarda da eğitim vermektedir.

            Her yıl İlköğretim okullarının 10 yaş ve üzeri öğrencilerimize ve Eğirdir sakinlerine talep olması halinde   yönelik olarak İlçemiz genelinde Maket Uçak yapım kursları düzenlediklerini ifade eden THK Eğirdir Şube Başkanı Nadir Tığ şunları söyledi.

            Bu yılki etkinliğimizde Mustafa ÇETİNKAYA İ.Ö Okulunda yapıldı ve okulun kermes sergisi etkinliği ile birlikte bir faaliyet düzenledik ve büyük ilgi gördük.

            Faaliyetimiz kapsamında Afyonkarahisar ilinden RC Radyo kontrollü Helikopter gösterimi yapmak üzere Sami TÜYSÜZOĞLU ve Savaş KANTARCI  İlçemize çağrılarak bir gösteri icra edildi.

            Gösteri, Öğrenciler ve hazır bulunan velileri arasında büyük ilgi gördü. Burada amacımız havacılığı küçüklerimize de sevdirmek ve onlarında katılabileceği havacılık etkinliklerinin günümüzde geldiği boyutları da göstermek istedik.

            Bu çalışmamızda bizlere destek veren İlçe Kaymakamımız  Dr. Yalçın YILMAZ’A, bize ilçemizdeki faaliyetlerimizin her alanında katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Ömer ŞENGÖL’e teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap