EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ'NİN MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ'NİN MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI
Haberin Tarihi: 10.6.2014 10:36:00 - Okunma Sayısı:3629 defa okundu.

SDÜ 2013- 2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni çerçevesinde, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'nin 2013- 2014 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ’NİN MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

 

            SDÜ 2013- 2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni çerçevesinde, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’nin 2013- 2014 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

            Fakülte Birincisi Refiye Ankara, rastlantı eseri olmayan başarının emeklerin sonucunda elde edildiğini belirterek lisans eğitimlerini tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

            Dekan Vekili Prof. Dr. Yunus Ömer Boyacı ise ortak bir sevinci yaşadıklarını dile getirerek “Sevgili öğrenciler, bugün yaşamınızın bir dönemini kapatıyor, ondan aldığınız güçle de yeni bir döneme başlıyorsunuz. Çalışmaktan, kendinizi geliştirmeye devam etmekten, araştırarak doğruyu bulmaktan asla vazgeçmeyin. Yolunuz açık olsun” dedi.

            SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Kayacan da “Bu törenin gelecek nesli inşa edecek genç mühendislere hayırlı olmasını diliyorum” diyerek Su Ürünleri mühendislerinin ülkenin kalkınmasına, halkın sağlıklı beslenmesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.  Kayacan konuşmasının devamında gençlere şöyle seslendi: “Mezun olduktan sonra özgüveni yüksek, gayretli bireyle olarak ailenize, ülkenize hizmet edeceğinize inancımız tamdır. Karar almaktan gecikmeyin, paylaşmaktan geri durmayın.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap