CHP Birlik Beraberlik ve Dayanışma Toplantısı Düzenledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Birlik Beraberlik ve Dayanışma Toplantısı Düzenledi
Haberin Tarihi: 21.6.2014 15:06:00 - Okunma Sayısı:3308 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Teşkilatı başkanlığı tarafından dün saat 16:30'da Derya Restaurant'ta "Eğirdirliler Birlik, Beraberlik ve Dayanışma" toplantısı düzenlendi.

CHP Birlik Beraberlik ve Dayanışma Toplantısı Düzenledi

 

            Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Eğirdir İlçe Teşkilatı başkanlığı tarafından dün saat 16:30’da Derya Restaurant’ta “Eğirdirliler Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” toplantısı düzenlendi.

            Geçtiğimiz günlerde CHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanlığına seçilen Hasan Ali İnce’nin başkanlığında toplanan partililer birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar.

            Göreve 27 gün önce seçildiğini fakat bir ortam bulup partilileriyle tanışamadığını dile getiren CHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Ali İnce, “Sevgili arkadaşlar, göreve başlayalı 27 gün oldu. hazırlıklarımızı ve yazışmalarımızı yeni bitirdik. Partimiz hergün açık. Olmadığımız zamanlarda kapının üzerine telefon numaralarımızı yazdık. Bize her şekilde ulaşabilirsiniz. Üye kayıtlarımız devam ediyor. Çalışmalarımıza başladık. Her gün esnaflarımızı sabah saatlerinde ziyaret ederek, günaydın, hayırlı kazançlar olsun diyerek hatırlarını soruyoruz. Bu ziyaretlerimizin büyük bir memnuniyet uyandırdığı kanısındayım. Bir diğer etkinliğimiz de Bayrağımıza saygı yürüyüşü yaptık. Canlı ve kalabalık bir topluluk vardı. Pazar yerindeki vatandaşlarımızın bizi alkışlamasını görmeliydiniz. Çok büyük bir mutluluktu. Bu yürüyüşe katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

            Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen CHP İlçe Teşkilat Başkanı İnce, “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Türkiye’miz için önemli bir dönüm noktası. Bunun için CHP olarak bölgesel toplantılara katıldık. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı bir ortak adayımız var. Diğer tarafta ise AKP’nin adayı var. Seçim sizin. Ancak bu seçimi yaparken şu konuya dikkat edin: Cumhurbaşkanlığı kanun gereği net oyun %50’sini kazananın olacaktır. O yüzden değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum…” diye konuştu.

            İnce, “siz değerli CHP’lilerin katılımı ile bu coşkulu toplantıyı düzenledik. Şu kalabalık hakikaten heyecan verici. Düşmanlarımızı korkutucu, dostlarımızı sevindirici. Artık tek yürek olma vaktidir. Beraberliğimiz iktidar oluncaya kadar devam etsin. Her şey Eğirdir’imiz ve Türkiye’miz içindir. Destekleyici ve birliktelik olursa daha güçlü oluruz” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

            CHP Isparta il yönetiminin de katıldığı programda partililer birbirleriyle sohbet etme fırsatı buldular.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap