ARAPLAR EĞİRDİR'E HAYRAN KALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ARAPLAR EĞİRDİR'E HAYRAN KALDI
Haberin Tarihi: 18.6.2013 10:35:00 - Okunma Sayısı:1701 defa okundu.

Isparta Valisi Memduh Oğuz'un "Eğirdir Cennet Bahçesi" ifadelerini kullanarak Eğirdir'e sahip çıkması yankı bulmaya devam ediyor.

ARAPLAR EĞİRDİR’E HAYRAN KALDI

 

            Isparta Valisi Memduh Oğuz’un “Eğirdir Cennet Bahçesi” ifadelerini kullanarak Eğirdir’e sahip çıkması yankı bulmaya devam ediyor

            Arap tur operatörlerinin sık sık uğradığı Eğirdir, son olarak Arap Turizm Teşkilâtı yetkililerine ev sahipliği yaptı.

            Arap Ülkeleri Turizm Teşkilatı Başkanı Dr. Bandar Bin Fahd Al Faid ve beraberindekiler Vali Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ile birlikte ilçeye gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ile Akpınar Tepesi’nden muhteşem manzarayı seyrettiler ve Yeşilada’da Valilik Misafirhanesi’nde misafir edildiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Arap Heyeti’ne hem rehberlik etti, hem de misafirperverliğini gösterdi. Başkan Özmeral, Eğirdir’in turizm yatırımcılarına kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

            22 ülkenin oluşturduğu Arap Ülkeleri Turizm Teşkilatı Başkanı Dr. Bandar Bin Fahd Al Faid ve beraberindekiler, Eğirdir’e ikinci defa geldiklerini ve hayran kaldıklarını söylediler.

            Eğirdir’e gelen heyette bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Diyanet İşleri eski Başkanı Ahmet Yönlüer, Eğirdir’e ikinci defa geldiği ve gördüğü manzara karşısında hayranlığını gizleyemedi. Aynı zamanda Arap Turizm Teşkilatı Türkiye Koordinatörü olan Ahmet Yönlüer, Eğirdir Turizmi’nin  canlanması için fazlasıyla gayret sarfedeceğini söyledi.

            Başkan Özmeral, Vali Memduh Oğuz’a ve gelen misafirlere Eğirdir’e verilen kıymetten dolayı teşekkür ederek samimi duygularını ifade etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap