P. KDM. ALB. HASAN TÜRKEÜN TURAN'IN AİLESİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,P. KDM. ALB. HASAN TÜRKEÜN TURAN'IN AİLESİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E ZİYARET
Haberin Tarihi: 20.6.2013 09:23:00 - Okunma Sayısı:3963 defa okundu.

Eğirdir'de Erkan Başkanlığı yapan Eğirdir aşığı Emekli Piyade Kıdemli Albay Hasan Türkeün Turan vefat etti.

P. KDM. ALB. HASAN TÜRKEÜN TURAN’IN

AİLESİNDEN BAŞKAN ÖZMERAL’E ZİYARET

 

            Eğirdir’de Erkan Başkanlığı yapan Eğirdir aşığı Emekli Piyade Kıdemli Albay Hasan Türkeün Turan vefat etti. Emekli Piyade Kıdemli Albay Hasan Türkeün Turan’ın cenazesi önceki gün Eğirdir Hızır Bey Camiî’nde kılınan cenaze namazı sonrası düzenlenen askeri törenle Eğirdir Belediyesi Kervansaray Mezarlığı’na defnedildi.

            Emekli Piyade Kıdemli Albay Hasan Türkeün Turan’ın ailesi, cenazenin sıkıntı çekilmeden Antalya’dan getirilmesi ve defnedilmesinden dolayı ve kendilerini yalnız bırakmadığı için Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

            Aslen Edirneli olan aile bireylerinden Abalıoğlu Holding Dentaş Ambalaj Satış Pazarlama Müdürü Tolga Turan, Amerika Houston kentinde Makine Mühendisi olan Altuğ Turan birlikte Başkan Özmeral’e ziyarette bulunup teşekkür ettikler.  Belediye’nin hizmetlerinden kolaylıkla faydalandıklarını belirten Turan Ailesi fertleri, babaları Emekli Piyade Kıdemli Albay Hasan Türkeün Turan’ın Eğirdir aşığı olduğunu ve Belediye hizmetlerinin yakından takipçisi olduğunu hatırlattılar. Uzun süre Başkan Özmeral’in misafiri olan Turan ailesi Eğirdir ile ilgili konularda da fikirlerini paylaştılar.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Emekli Piyade Kıdemli Albay Hasan Türkeün Turan’ın vefatından dolayı üzüntülü olduğunu belirterek, “Öncelikle başınız sağ olsun. Allah sizlere sabır versin. Eğirdir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha kolay işlerini halletmeleri için gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Cenaze hizmetlerimiz de halkımıza sağladığımız kolaylıklardan birisidir. Bu kolaylıktan sizler de faydalandınız. Teşekkür maksadıyla Belediyemize gelmeniz ve bizleri ziyaret etmeniz şahsımı fazlasıyla memnun etti” dedi. 

            Kardeşleri Funda Turan ile Anıl Turan’ın da selamlarını ileten Amerika Houston kentinde Makine Mühendisi olan Altuğ Turan, “Başkanım sizin sıcak ve samimi davranışınız bizleri çok memnun etti. Amerika’ya gelmenizi ve mutlaka misafirim olmanızı istiyorum” diyerek Başkan Özmeral’le kucaklaştıktan sonra Belediye’den ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap