"HALKIN BAŞKANISINIZ"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"HALKIN BAŞKANISINIZ"
Haberin Tarihi: 20.6.2013 09:25:00 - Okunma Sayısı:1942 defa okundu.

İzmir Buca Kaynaklar Muhtarı Erhan Şen, Sokakta çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı olmuşsunuz.

“HALKIN BAŞKANISINIZ”

 

            İzmir Buca Kaynaklar Muhtarı Erhan Şen, “Sokakta çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı olmuşsunuz. Halkın içindesiniz ve çalışıyorsunuz. Halkın başkanısınız” diyerek Başkan Özmeral’in çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi

            İzmir ili Buca İlçesi Kaynaklar Mahallesi Muhtarı Erhan Şen, Aza Süleyman Kabakçı, Kaynaklar Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği Üyesi Şükrü Şen ve Ekonomi Bakanlığı Denetmeni Cengiz Çoban ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Kamil Göncü de misafirlerle birlikte oldu.

            Ziyarette Eğirdir’in her mahallesine, her sokağına bir hizmet gittiğini belirten İzmir ili Buca İlçesi Kaynaklar Mahallesi Muhtarı Erhan Şen, ilçede çıkmaz sokaklara kadar kilit parke döşendiğini ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i takdir ettiğini söyledi.

            Prof. Dr. Sacid Adalı’nın annesinin vefat etmesinden dolayı Eğirdir’e gelen Kaynaklar Mahallesi Muhtarı Erhan Şen, “Eğirdir’i biraz gezme fırsatı buldum. Çok güzel çalışmalar yapmışsınız. Takdire şayan çalışmalar. İlçenin her yerinde bir çalışma var. Bir faaliyet var. Yol, kaldırım, yapılıyor, kilit parke döşeniyor. Her sokağa girmişsiniz, halka hizmet götürmüşsünüz. Ben bir defa daha ifade etmek istiyorum. Başkanımız Eğirdir’de gerçekten çok çalışmış. Başkanımızı çok takdir ettim. Barla’ya gittik. Orada da Başkanımızın izleri var. Başkanımızın çalışmalarını gördük ve takdir ettik. Başkanım siz gerçekten çok başarılısınız. Halkın içindesiniz ve çalışıyorsunuz. Halkın başkanı halkın içindedir. Sokakta çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı olmuşsunuz. Bunu gezdiğimiz yerlerde gördük. Ben dışarıdan gelen bir vatandaş olarak, muhtar olarak bunları gördüm. Eğirdir halkının da en iyi şekilde gördüğüne anıyorum. ” dedi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İzmir ili Buca İlçesi Kaynaklar Mahallesi Muhtarı Erhan Şen, Aza Süleyman Kabakçı, Kaynaklar Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği Üyesi Şükrü Şen ve Ekonomi Bakanlığı Denetmeni Cengiz Çoban’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirtti.

            Kaynaklar Mahallesi Muhtarı Erhan Şen’in ifadelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özmeral, “Halkımız bizlere bir vazife verdi. Bizler de bu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Halkımıza faydalı işler yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

            Başkan Özmeral, Muhtar Şen’e elma kristal hediye etti ve Eğirdir’le ilgili çok sayıda tanıtıcı broşür verdi.

            Başkan Özmeral, “Bizler de sizlerle tanışmaktan mutlu olduk. Ayağınıza sağlık. Sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum” diyerek misafirlerini uğurladı.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir.-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap