Şehirler ve Kültürler Gezilerine Başvurular Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şehirler ve Kültürler Gezilerine Başvurular Başladı
Haberin Tarihi: 16.7.2014 10:06:00 - Okunma Sayısı:4018 defa okundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Şehirler ve Kültürler" adlı projesi ile yaz tatilinde gençleri birbirinden güzel geziler bekliyor.

Şehirler ve Kültürler Gezilerine Başvurular Başladı

 

            Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Şehirler ve Kültürler” adlı projesi ile yaz tatilinde gençleri birbirinden güzel geziler bekliyor.

            Gençlerin serbest zamanlarını etkili ve verimli kullanmaları, gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Şehirler ve Kültürler Projesi Ağustos –Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

            Projeden 14-24 yaş arasındaki gençler yararlanabilecek ve internetten başvuru alınacak. Bununla birlikte, il/ilçe gençlik merkezi müdürlüklerine yapılacak şahsen başvuruların da kabul edileceği bildirildi.

            Yabancı uyruklu gençlerin de katılabileceği proje kapsamında Bursa, Adana ve K.Maraş illerine üç günlük geziler gerçekleştirilecek.

            Proje hakkında bilgi veren Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız bu proje kapsamında Isparta'daki gençlere Adana, Bursa ve K.Maraş gezisi için 14-17 yaş arası 200 kişilik kontenjan dahilinde gezi imkanı sunuyor." dedi.

            Projeye katılım tamamen ücretsiz olup gezi için online başvuru sistemi açıldığında gerekli duyurular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü web sitesinden yapılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap