Uluslararası Kontrollü ve Modifiye Atmosfer Araştırma Konferansı'nın 11.si İtalya'da Düzenlendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Uluslararası Kontrollü ve Modifiye Atmosfer Araştırma Konferansı'nın 11.si İtalya'da Düzenlendi
Haberin Tarihi: 21.6.2013 11:19:00 - Okunma Sayısı:1989 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'nü temsilen konferansa katılan kurum müdürü İsa EREN ve ziraat yüksek mühendisleri Özgür ÇALHAN ve Cemile Ebru ONURSAL konferansta; dört adet bildiri sundular.

Uluslararası Kontrollü ve Modifiye Atmosfer Araştırma Konferansı’nın 11.si İtalya’da Düzenlendi

 

o Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nü temsilen konferansa

katılan kurum müdürü İsa EREN ve ziraat yüksek mühendisleri Özgür

ÇALHAN ve Cemile Ebru ONURSAL konferansta; dört adet bildiri sundular.

 

            Kontrollü atmosfer ve modifiye atmosfer depolama teknolojileri ile ilgili yeniliklerin ve çalışmaların tanıtıldığı, dört yıl aralıklarla düzenlenen Uluslararası Kontrollü ve Modifiye Atmosfer Araştırma Konferansı’nın 11.si 4-7 Haziran 2013 tarihleri arasında İtalya’nın Trani kentinde düzenlendi.

            Konferans İtalya, Polonya, Suudi Arabistan, ABD, Ürdün, Brezilya, İngiltere, Gana, İspanya, Türkiye, Japonya, Şili, Kore, Portekiz, Hollanda, Kanada, Yeni Zelanda, Danimarka, İsviçre, Belçika, Çin, Güney Afrika, Yunanistan, Pakistan, Filistin, Slovenya, Tayland, Almanya, Norveç, Çek Cumhuriyeti, İsrail, Avusturya, İsveç, Fransa, Litvanya, İrlanda, Tayvan, Mısır olmak üzere 38 farklı ülkeden 226 katılımcıyla gerçekleştirildi.

            6 adet çağrılı bildiri, 52 adet sözlü bildiri ve 118 adet poster bildirinin sunulduğu konferansa Türkiye’den 7 araştırmacı toplam sekiz adet bildiri ile katıldı. Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nü temsilen konferansa katılan kurum müdürü İsa EREN ve ziraat yüksek mühendisleri Özgür ÇALHAN ve Cemile Ebru ONURSAL konferansta; dört adet bildiri sundular.

            Konferans sonrasında İtalya’daki hasat sonrası uygulamalarının incelenmesi amacıyla teknik gezi düzenlendi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap