EGAFED 86. Yönetim Kurulu Toplantısı Eğirdir'de Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EGAFED 86. Yönetim Kurulu Toplantısı Eğirdir'de Yapılacak
Haberin Tarihi: 21.6.2013 11:23:00 - Okunma Sayısı:1497 defa okundu.

Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu Dernekleri Federasyonunun Eğirdir GİAD ev sahipliğinde düzenleyeceği "Eğirdir'in Antalya Turizmi İle Entegrasyonu" konulu istişare toplantısı 22 Haziran 2013 Cumartesi günü Eğirdir'de gerçekleştirilecek.

EGAFED 86. Yönetim Kurulu Toplantısı Eğirdir’de Yapılacak

 

            Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu Dernekleri Federasyonunun Eğirdir GİAD ev sahipliğinde düzenleyeceği “Eğirdir’in Antalya Turizmi İle Entegrasyonu” konulu istişare  toplantısı 22 Haziran 2013 Cumartesi günü Eğirdir’de gerçekleştirilecek.

            22 Haziran 2013  tarihinde saat 15:00 da Eğirdir Mavigöl Otel’de Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantının sonrasında ise  EGAFED 86. Yönetim Kurulu toplantısı yapılacak.

            Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Osman Gök, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “EGAFED her ay  geleneksel olarak bölgelerden birinde yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirerek o bölgede bulunan firmalara ziyaretler düzenlemektedir.

            Bu ziyaretlerle birlikte konferans ve panel etkinliklerini de tertipleyen EGAFED 86. yönetim kurulu toplantısının öncesinde “Antalya Turizminin Eğirdir’e Entegrasyonu” konusunu masaya yatıracak.

            Göller Bölgesi’nin merkezi konumunda bulunan Eğirdir ve çevresinin turizm değerleri hakkında yapılacak, SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Çetin MEYDAN’ın sunumunun ardından bölgemizde turizm ve yatırımcı açısından neler yapılabileceği tartışmaya açılacaktır.

            Ege-Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu, açıklanan ilkeler temelinde Türkiye’de öncelikle Ege ve Akdeniz Bölgelerinde Genç İşadamlarını bir çatı altında toplayarak tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak, mesleki ve ekonomik konularda bilgi alışverişini gerçekleştirmek, üyelerin ilgili olduğu özel ve resmi kuruluşlarla ilişkilerini geliştirmek, Ege-Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun faaliyet alanına giren konularda kamuoyunu aydınlatıcı çalışmalar yapmak, ayrıca Ege-Akdeniz Bölgesini ve Türkiye’yi ilgilendiren ekonomik, kültürel ve sosyal konularda, fikirler üretmek, lobicilik faaliyetlerinde bulunmak, çeşitli konularda bilimsel araştırmalar yaptırarak kamuoyunu aydınlatmak, mevcut yasalar çerçevesinde yurtiçi ve yurtdışındaki benzer kuruluşlarla işbirliklerini geliştirmek suretiyle üyelerinin ve ülke ekonomisinin yararlanmasını amaçlamaktadır.

            Ege-Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu, piyasa ekonomisinin hukuksal ve kurumsal alt yapısının yerleşmesini, liberal ekonomik kurallarının yerleşmesinin yanı sıra ülkenin doğal kaynaklarının teknolojik yeniliklerle desteklenerek en etkin biçimde kullanımını, verimlilik ve kalite yükselişini sürekli kılacak ortamın yaratılması yolu ile rekabet gücünün artırılmasını hedef alan politikaları desteklemektedir.

            EGAFED çağdaş ve toplumsal görev bilincine sahip anlayışla genç neslin ülke yönetiminde söz sahibi olabileceği ortamı yaratmakta, toplumsal paydaşları ile işbirliği ve iletişimin güçlenmesi için çalışıp, geliştirdiği projelerle üye GİAD’ların üyelerinin bireysel gelişimine katkıda bulunmaktadır. 

            EGAFED oluşan görüş ve önerileri doğrudan parlamentoya, hükümete, yabancı devletlere, uluslararası kuruluşlara ve basın aracılığı ile kamuoyuna ileterek amaçları doğrultusunda düşünce ve hareket birliği oluşturmaktadır.

            Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği olarak ev sahipliğini yapacağımız  ve 22 Haziran 2013 tarihinde saat 15:00 ilçemiz Mavigöl Oteli’nde gerçekleştirilecek olan EGAFED Eğirdir toplantısının bölgemize ve ülkemize önemli katlılar sağlayacağı düşüncesiyle siz değerli basın mensuplarını aramızda görmeyi dilerim.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap