CHP Milletvekillerinden Başkan Şengöl'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Milletvekillerinden Başkan Şengöl'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 8.8.2014 10:21:00 - Okunma Sayısı:3058 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Milletvekilleri ile Isparta CHP il ve Eğirdir İlçe CHP teşkilatı ile kalabalık bir halk topluluğu Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

CHP Milletvekillerinden Başkan Şengöl’e Ziyaret

 

            Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Milletvekilleri ile Isparta CHP il ve Eğirdir İlçe CHP teşkilatı ile kalabalık bir halk topluluğu Eğirdir Belediye Başkanı Ömer  Şengöl’ü makamında ziyaret etti.

            Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Isparta’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Ve CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Parti meclisi üyesi  Ayşe İnci Beşpınar, Burdur Milletvekili  Ramazan Kerim Özkan, Konya Milletvekili  Atilla Kart ve 3 parti meclis üyesi ve Isparta İl Başkanı Vedat Şenol başta Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl olmak üzere ziyaret ve temaslarda bulundular. 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan partililer Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin  İhsanoğlu’na destek istediler. Belediye başkanlık odasında gerçekleşen ziyarette CHP genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Eğirdir’i çok beğendiğini dile getirerek Başkan Şengöl’den Eğirdir hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl , Eğirdir için çalıştıklarını, Eğirdir ile yatıp Eğirdir ile kalktıklarını dile getirerek, “Ziyaretiniz beni ziyadesi ile mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ederim!” dedi. Samimi bir hava içinde geçen konuşmalardan sonra misafirler Isparta’ya hareket ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap