VİTALOG TOPLANTILARI BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VİTALOG TOPLANTILARI BAŞLADI
Haberin Tarihi: 22.8.2014 10:05:00 - Okunma Sayısı:2413 defa okundu.

Zade Vital öncülüğünde hayata dair ve sağlığa dair konu başlıkları ile hayata geçecek olan VİTALOG Toplantıları'nın ilki 20 Ağustos günü Isparta'da gerçekleşti.

VİTALOG TOPLANTILARI BAŞLADI

 

            Zade Vital öncülüğünde hayata dair ve sağlığa dair konu başlıkları ile hayata geçecek olan VİTALOG Toplantıları’nın ilki 20 Ağustos günü Isparta’da gerçekleşti.

            TEB 15. Bölge Isparta Ecza Odası ve Zade Vital tarafından 20 Ağustos 2014 tarihinde Sağlıklı Yaşamın Vazgeçilmezi: Esansiyel Yağ Asitleri konulu Vitalog Sağlığa Dair Toplantı serisinin  ilki Isparta Barida Otel‘de gerçekleşti.

            Toplantının konuşmacılarından Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma – Uygulama Merkezi (ARGEFAR) Müdürü Prof. Dr. Ercüment Karasulu, “Tarladan Ruhsata İlaç” konusuna değindi. Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Emre Öztoprak ise “Bitkisel ve Balık Kaynaklı Esansiyel Yağ Asitleri ve Kullanım Alanları” hakkında eczacılara bilgilendirmelerde bulundu. Zade Vital Türkiye ve Uluslararası Satış, Pazarlama & İş Geliştirme Müdürü Kadir Taha Büyükhelvacıgil, “Besin Destekleri Pazarında Zade Vital Öyküsü”ne değinirken Ogilvy Healthworld Türkiye Genel Müdürü Beril Koparal Ayanoğlu ise “Eczanede Besin Destekleri ile Nasıl Kazanırız?” konusuna değindi.

            Esansiyel yağ asitlerinin sağlıklı yaşamdaki rolü ve önemi üzerinde durulan toplantı yoğun katılım ile gerçekleşti.

            Hayata ve sağlığa dair her türlü konuda alanında uzman kişilerin bilgilendirme yapacağı Vitalog Toplantıları, sağlık iletişiminde yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Zade Vital tecrübesinin öncülüğünde başlayan Vitalog Toplantıları, Türkiye’nin diğer illerinde de hayata geçerek sağlık ve hayata dair alanlarda eczacıları bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap