Milli Eğitim Şube Müdürleri Değişti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milli Eğitim Şube Müdürleri Değişti...
Haberin Tarihi: 28.8.2014 09:47:00 - Okunma Sayısı:2256 defa okundu.

1990 yılından beri Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde öğretmenlik ve yöneticilik yapan Yalçın Karakaya, geçtiğimiz Cuma günü ilçemizdeki yeni görevine başladı.

Milli Eğitim Şube Müdürleri Değişti...

Yalçın Karakaya Eğirdir’e Atandı

 

            Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Merkez ve Taşra Teşkilatı  İl Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Maarif Müfettişi, Okul ve Kurum Müdürü, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcılarına zorunlu yer değişikliği  (Rotasyon) çerçevesinde Kahramanmaraş ili Pazarcık İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Karakaya, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı.

            1990 yılından beri Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde öğretmenlik ve yöneticilik yapan Yalçın Karakaya, geçtiğimiz Cuma günü ilçemizdeki yeni görevine başladı.

            MEB’nın Taşra teşkilatı Şube Müdürlerinin zorunlu  yer değişikliği sonucu kendi isteğiyle Eğirdir’i tercih ettiğini dile getiren yeni Şube Müdürümüz Karakaya, “Ben aslen Antalya Aksekiliyim. Yani bu bölgenin insanıyım. Eğirdir bana yabancı bir yer değil. İnanıyorum ki burada da güzel hizmetler yapacağım. Eğirdir çok güzel bir yer” dedi.

            Evli ve iki çocuk babası olan Eğirdir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yalçın Karakaya, eşinin de sağlık personeli olduğunu, eş durumuyla önümüzdeki günlerde ilçemiz Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Ebe/Hemşire olarak görevine devam edeceğini sözlerine ekledi.

            Yeni müdürümüz Karakaya’ya ilçemize hoş geldiniz der, görevlerinde başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap