BAŞKANA İPEK KOZASI ZİYARETİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAŞKANA İPEK KOZASI ZİYARETİ
Haberin Tarihi: 30.8.2014 11:53:00 - Okunma Sayısı:1469 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e ziyaretlerin arkası kesilmiyor. Bu kez de ipek kozası ziyareti..

BAŞKANA İPEK KOZASI ZİYARETİ

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e ziyaretlerin arkası kesilmiyor. Bu kez de ipek kozası ziyareti…

            27.8.2014 Çarşamba günü saat 17.30’da Başkan Şengöl’ü ziyarete gelen iki hanım el sanatlarını gösterdiler. İpek kozası ile işlenmiş tepsi ve yalnızca kağıt yapıştırmadan yapılmış üç boyutlu tablo el sanatı olarak göz doldurucu nitelikteydi.

            Açılacak bir kursa önderlik ve usta öğretici olarak katkıda bulunabileceklerini öneren bayanlara Başkan Ömer Şengöl olumlu mesajlar verdi:

            “Sayın bayanlar, belediyemiz bu tür konulara daima sıcak bakmaktadır. Bayanlarımızın el sanatı ürünlerine saygı duyuyoruz. Geçmiş günlerde bu işlerin öncülüğünü yapan Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi’nin halkımıza sunduğu el sanatları sergisini gezmiştim ve ürünlere hayran kalmıştım. Oradaki bayan arkadaşlara da, ‘Benden istediğiniz her şeyi sizler adına yapmaya hazırım. Belediye olarak hanımlarımızın el sanatlarını işleyecekleri ve bu yolla getiri elde edebilecekleri ürünlerini pazarlama imkanlarının alt yapılarını oluşturmaya da hazırız.’ dedim. Hâlâ sözümde duruyorum.”

            Bu konuda yer tahsisinin de belediyemizce yapılacağının belirtilmesi ziyaretçileri memnun etti. Ürünlerin ekonomik olarak üreticiye dönük olmasını da olumlu karşılayan ziyaretçiler kendilerine gelecek çağrıyı beklemek üzere belediyeden ayrıldılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap