Huzurevi Sakinleri Gönüllerince Eğlendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Huzurevi Sakinleri Gönüllerince Eğlendi
Haberin Tarihi: 30.8.2014 12:02:00 - Okunma Sayısı:1675 defa okundu.

Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün bağlama ve gitar kursu öğrencileri Eğirdir Huzurevi'nde müzik şöleni düzenledi.

Huzurevi Sakinleri Gönüllerince Eğlendi

 

            Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün bağlama ve gitar kursu öğrencileri Eğirdir Huzurevi’nde müzik şöleni düzenledi.

            Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan bağlama ve gitar kursuna giden 30 öğrenci dün saat 15:30’da Huzurevini ziyaret ederek burada kalan büyüklerine müzik ziyafeti verdiler.

 
 

            Oldukça eğlenceli geçen müzik şöleninde, gitar ve bağlama kursu öğrencileri birbirinden güzel eserleri seslendirerek, huzurevi sakinlerine farklı bir gün yaşattılar.

            Burak Sürücü, Anıl Karşu ve Oğuzhan Şenol gitar çalarken, Esma Güngören ve Şahika Önal da vokalistlik yaparak birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler.

            Huzurevi sakinleri Taylan Yöney’in sazı eşliğinde Ünal Erdem’in söylediği türkülere eşlik ettiler.

            Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer burada yaptığı konuşmada: “Bugün burada  yaşlı dedelerimizin, nenelerimizin gönüllerini almaya geldik. Bizler de o yaşlara geleceğiz. Onlara bugün bütün sevgimizi göstereceğiz. Yaşlılarımızın hepsinin ellerinden öpeceksiniz. Sizler dede ve nenelerinizi hatırlayacaksınız onlar da sizleri gördüklerinde torunlarını hatırlayacaklar. Bundan sonra diğer gruplarımızla periyodik aralıklarla geleceğiz” dedi. 

  

            Programın sonunda Bağlama kursu öğretmenlerinden Osman Karhan Sağıroğlu da saz çalarak    eşsiz bir konser verdi. Bazı yaşlılarımız piste çıkıp oynama imkanı buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap