Belediye Başkanı Şengöl'den Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Belediye Başkanı Şengöl'den Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 30.8.2014 12:30:00 - Okunma Sayısı:1463 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'nci yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Şengöl’den Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92’nci yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

            Şengöl mesajında; “Aziz milletimizin Ordusu ile birlikte Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleştirdiği, milli mücadelenin en büyük adımı olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen ‘30 Ağustos Zaferi’nin’ 92. yıldönümünü büyük bir coşku içinde ve gururla kutluyoruz.  Bugün, bizlere düşen görev, türlü zorlukların üstesinden gelinerek Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulan Cumhuriyetimizi, bu toprakları kanlarıyla sulayan Vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milli birlik ve beraberlik şuuru içinde çok çalışarak daha da yüceltmek ve güçlendirmek olmalıdır. Bu vesileyle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şanlı ordumuzun tüm mensuplarının ve Eğirdir halkının Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap