PAŞAMIZ ZİYARETLERİNE GAZİLER DERNEĞİ'NDEN BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,PAŞAMIZ ZİYARETLERİNE GAZİLER DERNEĞİ'NDEN BAŞLADI
Haberin Tarihi: 19.9.2014 10:57:00 - Okunma Sayısı:4256 defa okundu.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya, iade-i ziyaretlerine, Eğirdir Gaziler Derneği'nden başladı.

PAŞAMIZ ZİYARETLERİNE GAZİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞLADI

 

            Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya, iade-i ziyaretlerine, Eğirdir Gaziler Derneği’nden başladı.

            Dün saat 14.30’da Eğirdir Gaziler Derneği binasında Başkan Hüseyin Koçaslan tarafından karşılanan Tümg. Metin Akkaya, Kıbrıs Gazileri Mehmet Güngör, Muhammet Aydın, Kıbrıs Gazisi Osman Yılmaz’ın eşi Müzeyyen Yılmaz, Güneydoğu Gazilerimizden Veysel Çağlan, İstiklal Savaşı Gazileri torunları İbrahim Sarıdaş ve Abdullah Sinan ile bir süre sohbet etti. Tümg. Akkaya, Dernek anı defterini de imzalayarak duygularını dile getirdi.

            Eğirdir Dağ Komando Okulu Pers. ve Seferberlik Şb. Başkanı Alb. Ahmet Tatar ve Em. Alb. Mehmet Kaş’ın da hazır bulunduğu ziyaret sonrası, Paşamız Tümg. Metin Akkaya, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’a, Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e ve İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu’na makamlarında iade-i ziyarette bulundu.

            Eğirdir Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, Tümg. Metin Akkaya’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap