Yangın Ekip ve Kule Kontrolleri Devam Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yangın Ekip ve Kule Kontrolleri Devam Ediyor
Haberin Tarihi: 27.9.2014 10:57:00 - Okunma Sayısı:1685 defa okundu.

Yangınla mücadele eden personelin yerinde eğitimi, donanım ve malzeme eksiklerinin incelenmesi ve ekiplerin canlı tutulması amacıyla yangın sezonun başından bu yana yapılan kontroller devam ediyor.

Yangın Ekip ve Kule Kontrolleri Devam Ediyor

 

            Yangınla mücadele eden personelin yerinde eğitimi, donanım ve malzeme eksiklerinin incelenmesi ve ekiplerin canlı tutulması amacıyla yangın sezonun başından bu yana Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, Bölge Müdür Yardımcısı Osman Zeki Eryiğit , Yangınla Mücadele Şube Müdürü Fikret Hüryaşar ve işletme müdürlükleri tarafından yapılan kontroller devam ediyor.

            Bu kapsamda Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında kalan Karatepe ve Camili Yangın Gözetleme Kuleleri ile Yukarı Gökdere İlk Müdahale Ekibi, Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci tarafından denetledi.

            23.09.2014 günü Eğirdir’de Bayboğan Mesire Yerinin ardından Yukarı Gökdere Orman Deposuna giderek depo faaliyetleri hakkında İşletme Müdürü Abdulkadir Taşer ve İşletme Şefi Kemal Solmaz’dan bilgi alan Bölge Müdürü Değirmenci, depo yerleşkesinde bulunan İlk Müdahale Ekibini ziyaret etti.

Kontroller sırasında görülen eksikliklerin tamamlanması talimatını veren Değirmenci,  Karatepe ve Camili Yangın Gözetleme Kulelerini de ziyaret etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap