Her Şey Daha İyi Hizmet İçin

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Her Şey Daha İyi Hizmet İçin
Haberin Tarihi: 27.9.2014 11:07:00 - Okunma Sayısı:2162 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi 3 Araç Daha Aldı

Her Şey Daha İyi Hizmet İçin

 

Eğirdir Belediyesi 3 Araç Daha Aldı

 

            Eğirdir Belediyesi Gölbelde Limited Şirketi Eğirdir – Isparta  Seferleri yapan 3 adet BMC marka araçların küçük gelmesi ve halka daha iyi hizmet verebilmesi amacı ile Temsa Prestij marka otobüs ile değiştirdi.

            Gölbelde Limited Şirketi, Eğirdir Isparta seferi yapan hizmet araçlarının daha iyi hizmet verebilmesi ve yakıt tasarrufu sağlanması amacıyla 3 Adet BMC marka Midibüsleri satışa çıkararak, onların yerine daha az yakıt ve daha uzun ömürlü hizmet verebilecek 30 kişi kapasiteli Temsa Prestij marka araçlarla değiştirdi. Dün Eğirdir Belediyesi önünde düzenlenen törenle anahtarlar Gölbelde Limited Şirketi personeline teslim edildi.  Teslim töreninin ardından Eğirdir Belediyesi tarafından kurban kesilerek, dua okundu.

            Teslim töreninin ardından konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “Gölbelde Şirketimizin araçlardaki yakıt tasarrufunu sağlamak, bakım ve onarım bize pahalıya mal oluyor ve bu araçlar daha az kişi kapasiteli olduğu için yolcuların rahat yolculuk edemiyor şeklindeki talebi üzerine, meclis gündemine kredi alınması için izin talebinde bulunduk. Sağolsun belediye meclisimizdeki arkadaşlarımız da BMC marka araçların ve yıpranmış diğer araçların değiştirilmesi konusunda karar almamızda yardımcı oldular. Burada aldığımız araçlar da piyasanın ekonomik araçları, biz gittik pazarlıklarımızı yaptık, belediyemize bu gün 3 yeni hizmet aracı kazandırdık. Eğirdirmize ve Belediyemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

            Gölbelde Limited Şirketi Müdürü Osman Coşkunsu ise yeni araçların daha uzun ömürlü ve yolcu kapasitesi bakımından eskilerine oranla daha fazla kişi alabiliyor olmasını tercih ettik. Halkımızın rahat yolculuk edebilmesi için çaba sarf ediyoruz. Araçların alınmasında emeği geçen Başta Belediye Başkanımız Ömer Şengöl olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Eğirdirimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap