Eğirdir Huzurevi Sakinleri "Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş" Yaptılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Huzurevi Sakinleri "Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş" Yaptılar
Haberin Tarihi: 2.10.2014 15:15:00 - Okunma Sayısı:2606 defa okundu.

Isparta Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ve Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün organizasyonuyla Eğirdir Huzurevi sakinleri ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımıyla bugün saat 13.30'da Eğirdir'de "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi.

Eğirdir Huzurevi Sakinleri “Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş” Yaptılar

           
 
             Isparta Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ve Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Eğirdir Huzurevi sakinleri ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımıyla bugün saat 13.30’da Eğirdir’de “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” düzenlendi.                                                        

            Düzenlenen etkinliğe; Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Isparta Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Isparta 112 Başhekimi Dr. Nejat Huni, Isparta Halk Sağlığı Diyetisyeni Ümmü Hocaoğlu, Eğirdir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Nazif Aydın, Hemşire Müzeyyen Kahraman, Eğirdir Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Polis memurları, Eğirdir Zabıta Müdürü Gamze Göksu, Zabıta personeli, Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan ve huzurevi sakinleri yanısıra öğrenciler katıldılar.

            Yetkililer, Yaşlılar haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğin amacını “İleriki yaşlarda Kemik Eklem Hastalıklarının önüne geçmek, fiziksel aktiviteyi artırmak ve obezitenin önüne geçmek.” şeklinde açıkladılar.

            Etkinliğe katılan öğrenciler, yürüyüş öncesi Huzurevi sakini büyüklerin ellerini tek tek öperek, Kurban Bayramlarını kutladılar, daha sonra da karanfil ve çikolata ikram ederek gönüllerini feth ettiler.

            Yürüyüş, Eğirdir limanından başladı, Huzurevi Müdürlüğünde sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap