Eğirdir Köy Muhtarları İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan'a Veda Yemeği Düzenledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Köy Muhtarları İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan'a Veda Yemeği Düzenledi
Haberin Tarihi: 29.6.2013 09:35:00 - Okunma Sayısı:4201 defa okundu.

5 Temmuz 2010 tarihinde Isparta İl Jandarma Komutanlığına atanan ve görevi süresince bir çok başarıya imza atan Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan Mersin ili Jandarma Komutanlığına atandı.

Eğirdir Köy Muhtarları İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan’a Veda Yemeği Düzenledi

 

            5 Temmuz 2010 tarihinde Isparta İl Jandarma Komutanlığına atanan ve görevi süresince bir çok başarıya imza atan Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan Mersin ili Jandarma Komutanlığına atandı.

            Yaklaşık 3 yıldır Isparta İl Jandarma Komutanlığı görevini başarıyla sürdüren ve geçtiğimiz günlerde Mersin ili Jandarma Komutanlığına tayini çıktığı öğrenilen Albay Ömer Uyan için Eğirdir’li Köy Muhtarları ve Kırsal Kalkınma Kooperatif Başkanları  bir veda yemeği düzenledi.      

            27 Haziran 2013 Perşembe günü Pehlivan Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Eğirdir Jandarma Alay Komutanı Yzb. Ali Demir, İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gök, Köy Muhtarları ve Kırsal Kalkınma Kooperatif Başkanları katıldı.

            Yemek öncesi Çay Köyü Muhtarı Musa Günel, Isparta Jandarma Alay Komutanı Alb. Ömer Uyan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Günel: “Komutanım göreviniz süresince bizlere çok yardımcı oldunuz. Bir dediğimizi iki yapmadınız. Yeni görevinizde arkadaşlarım adına başarılar diliyorum” dedi.

            Onuruna verilen davetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Ömer Uyan, konuşmasında şunları söyledi: “1985 yılından beri Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli birimlerinde görev aldım. 5 Temmuz 2010 tarihinde bu nezih Güller ve Göller diyarı Isparta’ya geldim. 3 yıldır hiç kimseyle bir sorun yaşamadım.  Görevimi 26 Temmuz 2013 tarihinde bırakarak, yeni görevime 13 Ağustos’ta başlayacağım.

            Bizim görevimiz halkımızın, vatandaşımızın canını, malını, her türlü güvenliğini  korumak.  Bir olayda halkın desteği, vatandaşın katılımı, kamu kurum ve kuruluşları ve medyanın katılımı bizler için çok önemli. Bizler sizlerin çok sıcak desteğini gördük. Sizin bir artınız, fazlalığınız var. Sizlerde güzel bir birlik, beraberlik var.  Bir anda bir araya gelerek sorunlarınızı dile getiriyorsunuz. Bu çok güzel. Sizleri yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum.

            Bu yemeği tertiplemenizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde Mersin’de yeni görevime başlayacağım. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan arkanda iyi bir arkadaşlık, dostluk bırakmaktır. Bundan sonra Mersin’de de bir kapınız var. Kapımız sizlere sonuna kadar açık. Yolunuz düşerde uğrarsanız şeref duyarım. Ben tekrar hepinize çok teşekkür ederim”.

            Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan daha sonra muhtarlarla ve Kırsal Kalkınma Kooperatif Başkanları ile tek tek sohbet etti.

            Oldukça sıcak ve nezih bir ortamda gerçekleşen yemek iyi dileklerle sona erdi.

            Isparta İl Jandarma Komutanlığına  ise Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı İsmail  Cömert’in atandığı öğrenildi.

            Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan’a yeni görevinde başarılar dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap