EĞİRDİR BELEDİYESİ YÖREX FUARI'NDA YERİNİ ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESİ YÖREX FUARI'NDA YERİNİ ALDI
Haberin Tarihi: 24.10.2014 11:07:00 - Okunma Sayısı:1986 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi standı, elma, elma suyu, kerevit ve balık dolamsıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

EĞİRDİR BELEDİYESİ YÖREX FUARI’NDA YERİNİ ALDI

 

            Eğirdir Belediyesi standı, elma, elma suyu, kerevit ve balık dolamsıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

            YÖREX Fuarı Antalya EXPO Center’de ziyaretçilere açıldı. Eğirdir Belediyesi’nin elma ve elma suyu ikram ettiği stant ziyaretçi akınına uğruyor. 

            Yöresel ürün fuarı, Anadolu’nun zenginliğini Antalya’ya taşıdı. Eğirdir Belediyesi de fuarda yerini alarak, ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yapıyor.

            Eğirdir Belediyesi, elma, elma suyu, balık dolması, elma çorbası, elmalı ekmek, elma cipsi, elma reçeli, kerevitle (ıstakoz) ve tanıtıcı broşürler ile fuardaki yerini aldı.  Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Antalya’da düzenlenen YÖREX Fuarı verimli bir şekilde geçiyor. Belediye olarak Eğirdir’imizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. İlçemizin tanıtımını her platformda yapmaya çaba gösteriyoruz. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak Eğirdir’imizin sesini en iyi şekilde duyurmak, ilçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesini sağlamak amacıyla fuarlara katılımlarımız devam edecek.” dedi.

            Eğirdir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 ton elma dağıtılacak olan fuarda, elma suyu, balık dolması ve kerevit ziyaretçiler tarafından büyük beğeni kazandı.

            Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri, Valiler, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Ticaret Borsası Başkanları, Ziraat Odası Başkanları, çok sayıda daire müdürleri ve vatandaşların katılımıyla açılan YÖREX Fuarı 5. kez düzenleniyor. Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki heyet ilçemizin de içinde bulunduğu Isparta standında misafirleri ağırlıyorlar.

            Eğirdir Belediyesi’nin standını ziyaret edenler arasında Eski Kaymakamımız Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu da  bulunuyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap