Eğirdir Belediyesi'nden kültür armağanı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi'nden kültür armağanı...
Haberin Tarihi: 27.10.2014 17:44:00 - Okunma Sayısı:3606 defa okundu.

Eğirdir'imizin emekli ve rahmetli öğretmenlerinden Cemal Tosun'un 1972 yılında Eğirdir Göl Sesi Gazetesinde tefrika halinde başlattığı Eğirdir adetlerini ve yaşayışlarını içeren"Tarihi, Kültürü ve Folkloru ile Eğirdir" konulu yazıları Eğirdir Belediyesi tarafından bir kitap haline getirildi.

Eğirdir Belediyesi’nden kültür armağanı...

 

Eğirdir’imizin emekli ve rahmetli öğretmenlerinden Cemal Tosun’un 1972 yılında Eğirdir Göl Sesi Gazetesinde tefrika halinde başlattığı Eğirdir adetlerini ve yaşayışlarını içeren “Tarihi, Kültürü ve Folkloru ile Eğirdir” konulu yazıları Eğirdir Belediyesi tarafından bir kitap haline getirildi

            Cemal Tosun’un oğlu Prof. Dr. Cengiz Tosun’un imzasına açılan kitap,  28 Ekim 2014 Salı günü saat 15.00’de Zabıta Müdürlüğü Lokali’nde Eğirdir Belediyesi’nin kültür armağanı olarak halkımıza ücretsiz olarak dağıtılacak.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün da katılacağı imza törenine tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.

 

            Hacettepe ve Çankaya Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Prof. Dr. Cengiz Tosun, imza günü dolayısıyla ilçemize geldi. Cemal Tosun’un oğlu Prof. Dr. Cengiz Tosun Gazetemizi de ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile sohbet eden Prof. Tosun, Eğirdir’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap