CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Haberin Tarihi: 29.10.2014 09:58:00 - Okunma Sayısı:1526 defa okundu.

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletine armağan ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Eğirdir'de büyük bir coşku ile kutlanıyor.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 

            Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine armağan ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Eğirdir’de büyük bir coşku ile kutlanıyor.

            29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91’nci yıldönümü dolayısıyla dün saat 13:30’da çelenk sunma töreni düzenlendi.

            Törene; Kaymakam Yalçın Yılmaz, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt, Askeri Erkan, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

            Kaymakam Yalçın Yılmaz, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

            Çelenklerin sunulmasının ardından, yüce önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız söylenilmesiyle program sona erdi.

            29 Ekim Cumhuriyetimizin 91’nci yılı, bugün saat 10.00’da Hükümet Meydanında törenlerle kutlanacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap