İrfan Kaynak Okulu'nun Atatürk Büstü Yenilendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İrfan Kaynak Okulu'nun Atatürk Büstü Yenilendi
Haberin Tarihi: 7.11.2014 16:35:00 - Okunma Sayısı:2122 defa okundu.

Eğirdir Belediyesinin Eğitime Katkısı Devam Ediyor

İrfan Kaynak Okulu’nun Atatürk Büstü Yenilendi

Eğirdir Belediyesinin Eğitime Katkısı Devam Ediyor

 

Eğirdir Belediyesinin eğitime katkısı ve okullara yaptığı destekler artarak devam ediyor.  Son olarak Poyraz mahallesinde bulunan İrfan Kaynak İlk ve Ortaokulunun kullanılmaz hale gelen Atatürk Büstünün yenilenmesi, Bahçe düzenlemesi, ihata duvarının bakım ve onarımını yaparak öğrencilerin kullanımına sundu.

                                        

Yaklaşık 200 öğrencinin öğrenim gördüğü İrfan Kaynak İlk Öğretim Okulu ön bahçesindeki kot seviyesinin farklılığından dolayı öğrencilerin ön bahçede oyun oynayamadıkları, Atatürk büstünün çok eski kullanılamaz hale gelmesinden şikayetçi olan velilerin imdadına Eğirdir Belediyesi yetişerek bölgede yapılan 15 günlük çalışma sonucunda okul bahçesinin eksiklikleri giderilerek öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün talimatı üzerine Eğirdir Belediyesi Fen İşleri ekibi arazi üzerinde yaptığı incelemelerin ardından yaklaşık 200 öğrencinin eğitim gördüğü okulun ön bahçesinde bulunan oyun alanını tek kotaya düşürülerek, asfalt olan okul bahçesine parke taşı döşenerek kullanışlı hale getirilirken, İhata duvarının iç ve dış sıvaları yeniden yapılarak, yıpranmış olan Atatürk büstü yenileme çalışmalarını tamamladı.

 

Okul öğrencileri, öğretmen ve idarecileri ile veliler Başkan Ömer Şengöl’e okula verdiği desteklerden ve yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Şengöl ise Eğirdir Belediyesinin imkanları doğrultusunda Eğitime katkı yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap