Elma sezonunda kirlenen yollar temizleniyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Elma sezonunda kirlenen yollar temizleniyor
Haberin Tarihi: 13.11.2014 09:12:00 - Okunma Sayısı:1611 defa okundu.

Elma nakliyatlarının çoğalması sonucu kamyonlardan yola akan elma sularının temizlenmesi için Eğirdir Belediyesi İtfaiye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Elma sezonunda kirlenen yollar temizleniyor

 

            Elma nakliyatlarının çoğalması sonucu kamyonlardan yola akan elma sularının temizlenmesi için Eğirdir Belediyesi İtfaiye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  İlçe içinden geçen Karayolu, Eğirdir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yıkandı. Orman İlçe Müdürlüğü önünden başlayan yıkama işlemi, Göktaş Mahallesi yol ayrıma kadar gidişli dönüşlü olarak devam etti.

            Belediye itfaiye ekiplerince Eğirdir ilçe sınırları içerisinde kalan Karayollarının suyla yıkanması işlemleri rutin olarak devam ediyor. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, elma sezonunda sevkiyatların çoğalması ve kamyonlardan elma suyunun karayoluna dökülmesi neticesinde hem koku hem de görüntü kirliliği oluştuğuna dikkat çekerek, “Belediye olarak ilçemizden geçen Karayollarının su ile temizlenmesini sağladık. Bu gibi çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir.” dedi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap