Araştırmacı Yazar Recep Bozkurt Antalya'da Yaşayan Hemşehrilerimizle Buluştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Araştırmacı Yazar Recep Bozkurt Antalya'da Yaşayan Hemşehrilerimizle Buluştu
Haberin Tarihi: 18.11.2014 09:58:00 - Okunma Sayısı:3337 defa okundu.

Eğirdir'in kültür yaşamında önemli bir yeri olan Araştırmacı-Yazar Recep Bozkurt'un Nadir Kitaplar içerisinde yer alan "Ulusal Kurtuluş Savaşı'nda Eğirdir" isimli kitabı bu kez Antalya'da yaşayan hemşehrilerimizle buluştu

Araştırmacı Yazar Recep Bozkurt Antalya’da Yaşayan Hemşehrilerimizle Buluştu

 

            Eğirdir’in kültür yaşamında önemli bir yeri olan Araştırmacı-Yazar Recep Bozkurt’un Nadir Kitaplar içerisinde yer alan “Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda Eğirdir” isimli kitabı bu kez Antalya’da yaşayan hemşehrilerimizle buluştu.

İlk basımı 2007 yılında yapılan ve yöremizde bu konuda yazılan ilk kitap olma özelliğini taşıyan “Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda Eğirdir” isimli kitabın ikinci baskısı yapıldı.

            Araştırmacı Yazar Recep Bozkurt, 10 Kasım 2014 Pazartesi günü Eğirdir Evi’nde hemşehrilerimize, 11 Kasım 2014 günü  Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâpları Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezinin organizasyonlarıyla öğrencilerle biraraya geldi. Bozkurt,  son olarak 12 Kasım 2014 günü Antalya Öğrentmenevi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldi, “Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda Eğirdir” isimli kitabını tek tek imzalayarak hediye etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap