MİGROS ALIŞVERİŞ MERKEZİ İLE YAPI KREDİ BANKASI EĞİRDİR'DE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİGROS ALIŞVERİŞ MERKEZİ İLE YAPI KREDİ BANKASI EĞİRDİR'DE
Haberin Tarihi: 5.7.2013 10:22:00 - Okunma Sayısı:2227 defa okundu.

Eğirdir her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

MİGROS ALIŞVERİŞ MERKEZİ İLE YAPI KREDİ BANKASI EĞİRDİR’DE

            Eğirdir her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Yıllar önce Eğirdir’e hizmet verip sonra şubesini kapatan Yapı Kredi Bankası şimdi yeniden Eğirdir’e geliyor. Yapı Kredi Bankası’nın yanında Migros Alışverişi Merkezi de açılacak.

            Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürü İhsan Kılıç ve Isparta Şube Müdürü Barış Tabak birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular

            Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürü İhsan Kılıç ve Isparta Şube Müdürü Barış Tabak, Eğirdir’de olmaktan ve Başkan Özmeral ile tanışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yıllar önce Eğirdir’e hizmet veren ve sonra şubesini kapatan Yapı Kredi Bankası’nın tekrardan ilçede şube açmasının Eğirdir için zenginlik olacağını söyledi. Yapı Kredi Bankası’nın yanında Migros Alışveriş Merkezi’nin de açılacağını ifade eden Başkan Özmeral, “Eğirdir’imiz her geçen gün hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Yapı Kredi Bankası’nın ve Migros Alışveriş Merkezi’nin Eğirdir’imize gelmesi demek, ekonomik açıdan ilçemizin geliştiğine işarettir.” dedi.

            Ziyaretlerinden dolayı Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürü İhsan Kılıç ve Isparta Şube Müdürü Barış Tabak’a teşekkür eden Başkan Özmeral, “Yapı Kredi Bankası’nın ilçemize ve saygıdeğer halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap