"İslami Yaşama Bilinci ve Aile" konulu konferansa Bayanlar Yoğun İlgi Gösterdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"İslami Yaşama Bilinci ve Aile" konulu konferansa Bayanlar Yoğun İlgi Gösterdi
Haberin Tarihi: 23.12.2014 12:31:00 - Okunma Sayısı:5210 defa okundu.

Eğirdir Müftülüğü İrşat Hizmetleri çerçevesinde bayanlara yönelik "İslami Yaşama Bilinci ve Aile" konulu konferans düzenlendi.

            “İslami Yaşama Bilinci ve Aile” konulu konferansa Bayanlar Yoğun İlgi Gösterdi

 

Eğirdir Müftülüğü İrşat Hizmetleri çerçevesinde bayanlara yönelik “İslami Yaşama Bilinci ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

                                      

            23 Aralık 2014 Salı günü saat 10.00’da Kervansaray Düğün ve Toplantı salonunda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Uzmanı Dr. Lamia Levent katıldı.

            Din Hizmetleri Uzmanı Dr. Lamia Levent “İslami Yaşama Bilinci ve Aile” konulu konferansta bayanlara “Aile en eski bir kurumdur. Aile Hz. Adem ve Hz. Havva ile başlamıştır. Aile kavramını batı ile karşılaştırdığımız zaman bizler iyi yerlerdeyiz. Aile bağlarımızın güçlü olması imandan kaynaklanıyor. Bir insanın ilk yetişdiği yer ailedir, bir insan, ilk dini bilgilerini aileden alır...” diyerek, en iyi aile Hz. Peygamberimizin ailesi olduğunu dile getirdi. Dr. Lamia Levent, konuşmalarını Hz. Peygamberimizin ailesinden örnekler vererek tamamladı.

            Eğirdir Müftülüğünce düzenlenen konferansa bayanlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap