Birlik ve beraberlik adına tekrar Karahan

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Birlik ve beraberlik adına tekrar Karahan
Haberin Tarihi: 5.1.2015 15:11:00 - Okunma Sayısı:1454 defa okundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin 3 Ocak 2015 Cumartesi günü tek listeyle gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Şevket Karahan tekrar güven tazeledi.

Birlik ve beraberlik adına tekrar Karahan

 

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin 3 Ocak 2015 Cumartesi günü tek listeyle gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Şevket Karahan tekrar güven tazeledi.

 
            Isparta’da görev yapan basın mensupları Cumartesi günü sandık başına gitti. Mevcut Başkan Karahan’a güvenoyu veren basın mensupları birkez daha birlik ve beraberlik örneğinde bulundu. Öğretmenevi’nde saat 14:00’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da, Divan Başkanlığına Tarkan Çetin üyeliklere de Ali Çevikbaş ve Tuna Ünal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Olağan Genel Kurul’da gelir - gider, faaliyet ve denetim raporlarları okunarak kabul edildi.

AKTİF KAPATILDI TEK ÇATI ALTINDA BİRARAYA GELİNİLDİ

            Geçtiğimiz yıllarda bazı gazetecilerin bir araya gelerek kurduğu Aktif Gazeteciler Derneği de Yönetim Kurulu ve basın mensuplarının oylamasıyla, Isparta Gazeteciler Cemiyetine bağlanarak tek çatı altında toplandı.

ABDULLAH SİNAN YÖNETİM KURULUNDA

            İlçemizde 1983 yılında babası merhum Ali Sinan’dan devraldığı AKIN Gazetesi’ni kesintisiz olarak bugüne kadar yaşatan Gazetemiz sahibi Abdullah Kemal Sinan’da Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetim kurulunda görev aldı.

            Şevket Karahan’ın başkanlığında oluşturulan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Mehmet ERÇAKIR, Tarkan ÇETİN, Arzu DENİZ, Soner TOROS, Mustafa Kahraman, Abdullah SİNAN,          

            Denetim Kurulu asil üyeliklerine; Ali ÇEVİKBAŞ, Tuna ÜNAL, Mustafa BAŞ,

            Onur kurulu asil üyeliklerine;  Tanju BOYLU, Zafer ÇAĞLAR, Hilmi  ÖZDEMİR, Hüdai KARTÖZ, Çetin KESKİNPALA, SALİH TOKAY, Mehmet AYBATILI, Hakan YAMAN, Emre ALTUĞ İsmail R. ÇELİK

            Üst Kurul Delegeliğine; Şevket KARAHAN, Tarkan ÇETİN, Nasuh ÖZKAN ve Selçuk ÖCAL seçildiler.

 

İKİ GÖZÜM HİLMİ AMCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

            Dilek ve temenniler bölümünde söz alan üstad gazeteciler Hilmi Özdemir, Arzu Deniz, Doğan Silleli ve Abdullah Sinan, mesleğin sıkıntıları hakkında konuşma yaptılar. Basın mensuplarının iki gözüm olarak hitap ettiği ve sevecenliğiyle tanıdığı 78 yaşında ki Hilmi Özdemir (amca/ağabey) yaptığı konuşmada gözyaşlarına hakim olamadı. Bütün gazetecilerden helallik isteyen Hilmi Amca; “Ben sizleri çok seviyorum. Hepiniz benim evlatlarımsınız. Hepinizin bende gönlü ve yeri çok farklı, belki 3 yıl sonra yapılacak olan seçime ömrüm yetmeyebilir. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi. Bu konuşma sırasında Özdemir’in duygu dolu anlar yaşadığı gözlemlendi.

 

 

            KARAHAN İLE YOLA DEVAM

            Göreve geldiği 2012 yılından bu yana birlik ve beraberlik adına büyük başarılara imza atan Şevket Karahan, başka rakip olmamasından dolayı açık oylamayla tekrar Başkan seçildi.

           

ÇOK MUTLUYUM

            Güvenoyu aldıktan sonra konuşma yapan Başkan Şevket Karahan; “Seçim öncesi bazı söylentiler ayyuka çıkmıştı. Bizler tekrar birlik ve beraberlik içerisinde liste çıkardık. Yönetimiz bütün gazeteci arkadaşlarımızı kucaklıyor. Bizim geçmiş dönemde ki en büyük icraatımız iki derneği birleştirerek tek çatı altında toplamak oldu. Bilindiği üzere Isparta Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Gazeteciler Federasyonunda Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonluğu’nda da Denetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürüyor. Bu başarımız ve temsil noktamız artarak devam edecek” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap