BEKLENEN KAR GELDİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BEKLENEN KAR GELDİ...
Haberin Tarihi: 6.1.2015 16:54:00 - Okunma Sayısı:1805 defa okundu.

Öte yandan Eğirdir'de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte Eğirdir Belediyesi ekipleri de karla mücadele çalışmalarına hızlı ve etkili bir şekilde başladı.

BEKLENEN KAR GELDİ…

 

- Başkan Şengöl; “Biz Belediye olarak Teyakkuzdayız”

 

- Okullar Yarın da Tatil…

 

Dün gece başlayan kar yağışı Eğirdir’de etkili oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemizde okullar tatil edildi. Eğirdir Kaymakamlığı’ndan verilen bilgiye göre; Eğirdir merkez ve köy okulları yarın da tatil...

            Öte yandan Eğirdir’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte Eğirdir Belediyesi ekipleri de karla mücadele çalışmalarına hızlı ve etkili bir şekilde başladı. İlçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gereken tedbirleri alan Eğirdir Belediyesine bağlı ekipler gece 22.00'dan itibaren yoğun mesai yaparken, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’de çalışmaları yakından takip etti.    

            Kapanan yollara Belediye iş makineleriyle anında müdahale ederken, tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. 

            İlk olarak ana yolları açan belediye ekipleri, daha sonra mahalle aralarında da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptı. Vatandaşlar, zamanında yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

            Belediye ekiplerinin karla mücadelesi sonucunda Göktaş Mahallesi ve Baybuğan mahallesinde mahsur kalan araçlar kurtarılırken, bir hastanın da hastaneye yetişmesinde büyük rol oynadılar.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “Meteorolojiden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Eğirdir’e dün akşam itibari ile kar yağacağını biliyorduk. Biz de bu nedenle önceden önlemlerimizi aldık ve her an teyakkuzda olan bir ekip oluşturduk. Karın yağması ile birlikte ekiplerimiz gece saatlerinde karla mücadele çalışmalarına başladı. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık. Dolmuş giremeyen bölgelerde de gereken çalışmaları yaparak sabah saatlerinde ulaşıma açtık. Son olarak Göktaş Mahallesi, Kızılçubuk ve Baybuğan mahallelerimizin yollarını açarak vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırdık. Hatta gece saatlerinde yolda kalan araçlara da yardımcı olduk. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca Çarşı merkezindeki kaldırımların temizlenmesi içinde ayrı bir ekip kurarak, yayaların can güvenliğini sağlamış olduk” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap