44 yılın sonuna gelmek..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,44 yılın sonuna gelmek..
Haberin Tarihi: 12.1.2015 11:02:00 - Okunma Sayısı:1678 defa okundu.

45. yaşa dimdik, eğilmeden girebilmek..

44 yılın sonuna gelmek..
45. yaşa dimdik, eğilmeden girebilmek..
Ve yoluna,  ilkelerinden taviz vermeden devam edebilmek…

Zor olsa gerek sanırım tüm bunları küçük bir ilçede gerçekleştirmenin yanında işi “HAKKIYLA” yapabilmek. Bir harf hatasının bile önemli olduğu gazeteniz AKIN, büyük bir titizlikle hazırlanmakta olup en doğru ve şeffaf haberleri gelişen teknolojiye ayak uydurarak Eğirdir Halkına ulaştırmaya devam ediyor. Pislik dolu yaşamın içerisinde, her gün tertemiz sayfalar ile elinize ulaşan AKIN, çıktığı günden beri logosunda bulunan “halkın sesi” ibaresini büyük bir gururla taşıyor.

Her zaman halkın yanında, tek menfaati Eğirdir olan AKIN aynı zamanda kent ve kentli için önemli bir noktadadır. 1971’den itibaren geceli gündüzlü ilerleyen bu süreç  şüphesiz ki çoğu kentte var olmayan büyük bir arşivi meydana getirmiştir. Belki de AKIN’ ı değerli kılan en önemli etken de Eğirdir’in yaşayan arşivi olmasıdır. Gelişen teknoloji ile haber siteleri basılı gazetelerden daha aktif olduğu düşüncesi var olsa bile  unutmamak gerekir ki “söz uçar yazı kalır” misali  basılı olan her şey geleceğe ışık tutar. Bu anlamda Eğirdir’in geleceği yine AKIN sayfalarında belirecektir.

Şeref ve haysiyetten uzak bireyler her toplumda var olmuş ve olacaklardır. Bir bireyin ya da kurumun bu unsurlara sahip olması sürekliliğinden anlaşılır ki 45 yıldır bu sürekliliğe sahip Eğirdir’in TEK gazetesi olan AKIN, dönemin yayın organı hiçbir zaman olmamış ve olmayacaktır. Kanıtı ise o koca arşivde yapılan her haberin arkasında durabilmektir ve eminim ki zor zanaattır.

Akın ailesinin geçmişten bugüne emeği geçen her bireyine, bayrağı devralarak geleceğe emin adımlar ile taşıyan annem Nilgün Sinan, babam Abdullah Kemal SİNAN'a ve kurucusu, sonsuza dek emanetçisi olduğum, adını gururla taşıdığım dedem merhum Ali SİNAN'a minnetlerimi sunuyorum.

Nice AKIN’lı güzel günlere…

Ali Sinan

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap