MUSTAFA ÇETİNKAYA İLK VE ORTAOKULU'NUN SAHNESİ TAMAMLANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MUSTAFA ÇETİNKAYA İLK VE ORTAOKULU'NUN SAHNESİ TAMAMLANDI
Haberin Tarihi: 11.7.2013 10:16:00 - Okunma Sayısı:3019 defa okundu.

Yazla Mahallesi'nde bulunan Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu'nun çok maksatlı toplantı salonunda ihtiyaç duyduğu sahneyi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral işi bizzat takip ederek yaptırdı.

MUSTAFA ÇETİNKAYA İLK VE ORTAOKULU’NUN SAHNESİ TAMAMLANDI

 

            Yazla Mahallesi’nde bulunan Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu’nun çok maksatlı toplantı salonunda ihtiyaç duyduğu sahneyi Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral işi bizzat takip ederek yaptırdı.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu’na daha önce yaptığı ziyarette Okul Müdürü Yaşar Çetin, sahne sıkıntısını gündeme taşımıştı ve Başkan Özmeral’den bu hususta yardım talep etmişti. Başkan Özmeral, ilçedeki her okula verdiği desteklerden birini de Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu’na vererek eğitime olan hassasiyetini bir defa daha gösterdi.

            Başkan Özmeral, Okul Müdürü Yaşar Çetin ile yapılacak sahne hakkında yerinde yaptıkları incelemenin ardından Belediye marangoz ustalarına sahnenin yapımını sağlattı. Başkan Özmeral sahnenin tamamlanmasının ardından Okul Müdürü Yaşar Çetin ile son halini birlikte inceledi.

            Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu Müdürü Yaşar Çetin, Başkan Özmeral,’in eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Müdür Yaşar Çetin, “Sağolsun Başkanımız her zaman bizlere destek oluyor. Eğitimci olan Başkanımızın verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzun büyük bir eksikliği giderildi. Okulumuzda bulunan çok maksatlı salonumuzda sahnemiz yoktu. Başkanımızdan talep ettik, hemen talebimizi yerine getirdi. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri adına Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

            Eğitime verdiği desteklerden dolayı sıkça adından söz ettiren Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın ve gençlerimizin istifade edebileceği her türlü faydalı çalışmayı yapmaya hazırız. Okullarımızın eksiklikleri mutlaka oluyor. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde eğitim yuvalarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu’muzun da sahne eksikliği vardı. Okul Müdürümüz ile yaptığımız görüşme ve incelemeden sonra sahne yapımını tamamladık. Ayrıca sahnenin perdeleri de temin edilecek. Okulumuza böyle bir sahneyi kazandırmaktan dolayı biz de çok mutlu olduk. Okulumuza hayırlı olsun.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap