Eğlencesi Bol Gençlik Festivali Davraz Unifest'e Ünlü Yağmuru

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğlencesi Bol Gençlik Festivali Davraz Unifest'e Ünlü Yağmuru
Haberin Tarihi: 16.1.2015 10:55:00 - Okunma Sayısı:2815 defa okundu.

Isparta Valiliği ev sahipliğinde Davraz Kayak Merkezi'nde ilk kez düzenlenecek olan "Davraz Unifest" üniversite öğrencilerinin buluşma noktası olacak ve Anadolu Treni 8 yıl sonra Isparta'ya gelecek.

Isparta Valiliği ev sahipliğinde Davraz Kayak Merkezi’nde ilk kez düzenlenecek olan “Davraz Unifest”; üniversite öğrencilerinin buluşma noktası olacak ve Anadolu Treni 8 yıl sonra Isparta’ya gelecek.  Bu yıl 9-11 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan festival, onlarca etkinlik ile misafirlerine unutulmaz 3 gün yaşatacak.

            Isparta Valiliği ev sahipliğinde  Davraz Kayak Merkezi’nde ilk      kez düzenlenecek olan “Davraz Unifest”; üniversite öğrencilerinin buluşma noktası olacak ve Anadolu Treni 8 yıl sonra Isparta’ya gelecek.  Bu yıl 9-11 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan festival, onlarca etkinlik ile misafirlerine unutulmaz 3 gün yaşatacak.

            Ankara ve İzmir’den Anadolu Treni ile gelecek olan misafirlerin konforlu vagonlarda konaklayacağı, “ Eğlencesi Bol Gençlik Festivali”nde; diğer illerden gelen gençler ise bölge otellerinde misafir edilecekler. Ayrıca İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden bölgeye uçak ve otobüsler ile turlar da düzenlenecek.

            Her fırsatta Davraz Kayak Merkezi’nin daha iyi bir noktaya taşınması gerektiğini, belirten Isparta Valisi Vahdettin Özkan da; tüm gençleri Davraz’da yer alacak ve unutulmaz anlar yaşatacak olan Davraz Unifest’e davet etti.

            Sınırsız Eğlence

            Eğlencenin sınırlarının zorlanacağı Davraz Unifest’e bu yıl ünlü isimler damgasını vuracak.  Bu amaçla; gençlerin en gözde isimlerinden biri haline gelmiş; pek çok ünlü isimle çalışmış ve Amerika dahil birçok yurt dışı konseri düzenlemiş olan Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden David Şaboy; benzersiz performansı ile 9 Şubat’ta Davraz Unifest’te adını bir kez daha duyuracak.

            10 Şubat Salı günü ise Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Şarkı Kategorisi’nde aday olarak gösterilen Doğukan Manço ve Tuğba Yurt;  gençlere “Sinirlerinize hakim olun” diyecek. Davraz Unifest’te bulunacak olmanın verdiği heyecanı dile getiren ikili; festivalin en görkemli konserine imza atacak. Saat 21.00’de başlayacak olan müzik ziyafeti ile gençler unutulmaz anlar yaşayacak.

            Gösteriler ve Renkli Etkinlikler

            Yer alacak olan onlarca etkinliğin yanı sıra;  DJ Mesut Öztürk “Canlanın Sallanın” performansı ve 90’ların en beğenilen şarkılarını  sergilerken, MC Mustafa Karslıoğlu da Davraz Unifest misafirlerine “Çok Canlı Show”u ile 3 gün boyunca doyumsuz yarışmalar ve showlarla eşlik edecek.  Ayrıca yerel gruplar ve üniversite MC’leri ile eğlencenin adresi olacak olan Davraz Unifest;  ileriki yıllarda daha fazla üniversite öğrencisine unutulmaz anlar yaşatmak amacında olduğu bildirildi.

Etkinlikte yer alacak olan

diğer etkinlikler;

- Kar Raftingi

- Kartopu Oyunları

- Mega Tombala

- Dev Kardan Adam Yapımı ve Yarışması

- Mc ve Dj Gösterileri

- Sponsor Aktiviteleri

- Görkemli Ateş Gösterileri

- Led Ekranlar

-  Işık Oyunları

-  Proteknik Gösteriler

-  Animatör Gösterileri

-  Dans Gösterileri

-  Soğuk Alev Gösterileri

-  Kar Helvası Yapımı ve İkramı

-  Mangal Partileri de yer alacak.

            Gelecek yıllarda geleneksel bir boyut kazanması planlanan Davraz Unifest; bu yol olduğu gibi ileriki yıllarda da üniversite gençliğinin eğlence adresi olacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap