16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

Eğirdir Bayramlaştı…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Bayramlaştı…
Haberin Tarihi: 15.8.2019 16:23:28 - Okunma Sayısı:1353 defa okundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla Eğirdir Kale önü meydanında bayramlaşma töreni yapıldı.

Eğirdir Bayramlaştı…

Kurban Bayramı dolayısıyla Eğirdir Kale önü meydanında yapılan bayramlaşma programına; Kaymakam Abdullah Akdaş, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı, Belediye Başkanı Veli Gök, Merkez Valisi hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş, Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı. E devamı 3’de
E1’den devam
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine tayini çıkan Kaymakam Abdullah Akdaş, yaptığı konuşmada; 4 yıl Eğirdir'e hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek "Son kararname ile Afyonkarahisar Bolvadin ilçesine atandık. Eğirdir'de görev yaptığım süre içerisinde pek çok hizmet gerçekleştirdik ancak daha gerçekleşecek hizmetler var. Yeni gelen meslektaşımın Eğirdir'e güzel hizmetler yapacağına inanıyorum.
Eğirdir, tarihi ve doğa güzellikleri açısından dünya harikası bir ilçe. Güzel insanların yaşadığı bu ilçeden ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum, hepinizden helallik istiyorum" dedi.
Kaymakam Abdullah Akdaş sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“'Kurban bayramınız mübarek olsun, Allah kesilen kurbanlarınızı kabul etsin, kurban bayramı ilçemize, ülkemize, tüm islam alemine hayırlar getirsin. Bayramlarda en büyük isteğimiz, düşüncemiz, geleneğimiz ve göreneğimiz bir araya gelmektir. Ailemizin içerisinde, eşimizle, dostumuzla, akrabamızla, komşumuzla sohbetlerimizi, muhabbetlerimizi biraz daha artırmaktır. Bayramın gayesi de müslümanların bir araya gelip sohbetleriniz, muhabbetlerini artırmak yönünde Allah'ın emretmiş olduğu bir kanundur diye düşünüyorum. Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz 4 yıldır Eğirdir'de yaklaşık 6 yıldır da Isparta'da görev yapıyorum. Geçtiğimiz günlerdeki kararname ile Afyonkarahisar İli Bolvadin İlçesine tayin oldum. Burada bulunan ve bulunmayan herkesten helallik istiyorum. 4 yıl boyunca İlçemize bir şeyler yapmak için uğraştık. Özellikle fakir, fukara, garibin yanında olmaya çalıştık. Kamu hizmetleri bazen olur ki hiç kimsenin dile getirmesine gerek kalmaksızın yapılır, bazen de yerel idarecilerin çabası ile kamuoyu oluşturması ile olur. Bizlerde genel olarak yerel dinamikleri harekete geçirmeye çalıştık. Gerekli kurumlarla işbirliği yaptık. Bu çerçevede elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Tabi yapamadığımız, planlayıpta, düşünüpte gerçekleştiremediğimiz bir çok şeyde var. İnşallah bizden sonraki arkadaş, meslektaşımız bu fikirleri projeleri gerçekleştirir. Eğirdir güzel bir yer Allah vergisi bir güzelliği var, insanları güzel, hakikaten kadirşinas bir toplumunuz var, insan yapınız var. Bu çerçeveden baktığımda buradan ayrıldığım için üzülüyorum, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Ama kamu görevi bir yerde 2 yıl çalışırsınız, 3 yıl çalışırsınız, 5 yıl çalışırsınız 'Mahkeme Kadıya Mülk Değil' bu çerçevede inşallah yeni gelen arkadaşımızla birlikte gerek kamu görevlileri, birim amir ve müdürleri birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edersiniz. Ben tekrar hepinizin bayramını kutluyorum. Allah inşallah bu memleketin önünü hiçbir zaman kapatmaz, biliyorsunuz zor zamanlardan da geçiyoruz. Bu bayramlar hürmetine birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozdurmaz. Hepinize saygılar sunuyorum, sağolun varolun.' dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap