Antalya Milletvekili Çetin Budak oğlunu evlendirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Antalya Milletvekili Çetin Budak oğlunu evlendirdi
Haberin Tarihi: 29.9.2019 11:21:55 - Okunma Sayısı:3571 defa okundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

Antalya Milletvekili Çetin Budak oğlunu evlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak'ın oğlu Yiğit Budak'ın düğün törenine katılıp nikah şahitliği yaptı.

Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak'ın oğlu Yiğit Budak, Zeynep Ertuğrul ile hayatını birleştirdi.

28 Eylül 2019 Cumartesi günü Antalya Titanic Deluxe Golf Belek'te yapılan nikah ve düğün törenine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Grup Başkan Vekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Gazipaşa Belediye Başkanı M.Ali Yılmaz, Milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kıydığı nikahta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Grup Başkan Vekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Gazipaşa Belediye Başkanı M.Ali Yılmaz da nikah şahitliği yaptı.

Evlilik cüzdanını vermesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teslim eden Başkan Böcek, Zeynep - Yiğit çiftinden Türkiye Cumhuriyetine yararlı çocuklar yetiştirmesini istedi ve mutluluklar diledi.

Biz de Akın Gazetesi olarak Budak ve Ertuğrul ailelerini kutluyor, Zeynep - Yiğit Budak çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap