AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları Kongreleri tamamlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları Kongreleri tamamlandı
Haberin Tarihi: 19.1.2015 16:12:00 - Okunma Sayısı:4403 defa okundu.

Eğirdir İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı emekli öğretmen Ülker YİĞİT, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman YÜCEER oldu.

            AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları Kongreleri tamamlandı

 

- Eğirdir İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı emekli öğretmen

Ülker YİĞİT, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman YÜCEER oldu.

 

 

AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresi 18 Ocak 2015 Pazar günü saat 14:00 da Eğirdir İlçe Teşkilat binasında gerçekleşti.

            Kadın ve Gençlik Kolları Kongresine AK Parti İl Başkanı Osman ZABUN, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Ömer PARLAK, İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm TUNÇBİLEK, İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eğirdir İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları delegeleri, Eğirdir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve partiler katıldı.

            Açılış, yoklama, İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ, Eğirdir İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Rıfat SEYİRCİ, Eğirdir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Büşra TATLIDİL ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Üyesi Ali KARAGÜL’ den oluşan divan teşekkülünden sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

            Kongre mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı Remziye DİNÇER ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman YÜCEER’in konuşmaları ile açıldı. Sonrasında faaliyet raporları oylanarak kabul edildi.

            Isparta Merkez İlçe Başkanı Ömer PARLAK konuşmasında, yeni oluşacak olan yönetimlerin başarılı olması için daha çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Önümüzdeki haziran ayında gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerin önemine vurgu yaptı.

            İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm TUNÇBİLEK, mevcut kadın kolları başkanının yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek, Kendisinin yeni oluşacak olan yönetimde çalışmaya devam etmesinin de takdir edilecek bir davranış olduğunu belirtti. İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm TUNÇBİLEK Türkiye genelinde gerçekleştirilen seçimler neticesinde kadın kollarında daha güçlü bir yapının oluşturulduğunu vurguladı.

            İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ Eğirdir Gençlik Kolları yönetiminin Osman YÜCEER ile devam edecek olmasından dolayı memnun olduğunu belirterek, Genel Merkezin gençlere büyük önem verdiğini ve Türkiye genelinde gençlik kolları çalışmalarının önemini vurguladı.

            İl Başkanı Osman ZABUN konuşmasında ilçelerde gerçekleştirilen kadın ve gençlik kolları seçimlerinin büyük önemi olduğunu, haziranda gerçekleşecek olan Milletvekili Genel Seçimlerinde daha sağlıklı sonuçların alınması için sandık kurulları ve köy mahalle yönetimlerinin öneminden bahsetti. Eğirdir İlçe Başkanı Veli GÖK başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve partililere sağladıkları yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden ZABUN, geçmişte görev yapan yönetimlere de teşekkür ederek oluşacak yeni yönetimlere başarılar diledi.

            Teşekkür konuşması için söz alan Eğirdir İlçe Başkanı Veli GÖK, Kongreye katılan başta Osman ZABUN olmak üzere AK Parti İl Teşkilatına, Merkez İlçe Teşkilatına ve İlçe Teşkilatı Üyelerine teşekkür etti. İlçe olarak bu birlik ve beraberliğimizi sağladığımız sürece başarının da akabinde geleceğini, teşkilat olarak bugünden daha fazla çalışmak gerektiğini vurguladı. GÖK, “mevcut yönetimde görev yapmış arkadaşlara teşekkür ederim” dedi ve yeni oluşacak yönetimde görev alacak arkadaşlara da başarılar diledi.

            Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçim sonuçlarına göre Eğirdir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına emekli öğretmen Ülker YİĞİT, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına da Osman YÜCEER seçildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap