Süleyman Demirel Ortaokulu'nun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Süleyman Demirel Ortaokulu'nun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi
Haberin Tarihi: 23.1.2015 15:40:00 - Okunma Sayısı:5326 defa okundu.

2014-2015 yılı eğitim öğretim yılının ilk döneminin son günü Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nda karne töreni düzenlendi.

            Süleyman Demirel Ortaokulu’nun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

 

2014-2015 yılı eğitim öğretim yılının ilk döneminin son günü Süleyman Demirel İlköğretim Okulu’nda karne töreni düzenlendi.                                                  

            Törene; Kaymakam Yalçın Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Karakaya’nın yanısıra öğrenci velileri de katıldı.      

            Kaymakam Yalçın Yılmaz ve beraberindekiler 1’nci sınıfta öğrenim gören çocuklara karnelerini takdim ettiler.

            Karne töreninden sonra FUTSAL müsabakalarında İl ikincisi olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Futbol Takımı sporcularına ve TEOG Sınavında başarı elde eden öğrencilere ödül verildi.

            FUTSAL müsabakalarında İl ikincisi olan Futbol takımına madalyalarını Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş takdim ederken, kupayı ise Kaymakam Yalçın Yılmaz takdim etti.

            Törende TEOG sınavında başarı elde eden Süleyman Demirel Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencileri de ödüllendirildi.

            TEOG Sınavında üstün bir başarı göstererek ilçemizin adeta gurur kaynağı olan 120 sorunun 120’sine doğru cevap veren Beyda Ceylan’a ödülünü Kaymakam Yalçın Yılmaz takdim etti.

            Sınavda 3 öğrenci ikinciliği paylaştı…

            TEOG sınavı sonucunda üç öğrenci ikinciliği paylaştı. Sınavda ikinci olan Ayşe Dilara Dingeç’e ödülünü Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal, yine ikinci olan öğrenci İlayda Buse Bulut’a ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Karakaya, Zeynep Özçelik’e ise ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş takdim etti.

            Sınavda üçüncü olan öğrencimiz Mehmet Akif Yılmaz’ın ödülünü ise okul Müdürü Ali Rıza Akbay takdim etti.

            Tören İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap