Eğlencesi Bol Gençlik Festivali'nin Programı Açıklandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğlencesi Bol Gençlik Festivali'nin Programı Açıklandı
Haberin Tarihi: 28.1.2015 09:17:00 - Okunma Sayısı:1570 defa okundu.

Davraz Unifest; 9-11 Şubat tarihlerinde Davraz Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Eğlencesi Bol Gençlik Festivali’nin Programı Açıklandı

 

            Davraz Unifest; 9-11 Şubat tarihlerinde Davraz Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Açıklandığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılanan festival için geri sayım başladı. Isparta Valiliği himayelerinde gerçekleştirilecek olan Davraz Unifest’e Türkiye’nin onlarca şehrinden binlerce üniversite öğrencisi katılacak ve Isparta eğlenceye doyacak.         

            Davraz Unifest’e bu yıl ünlü isimler damgasını vuracak.  Gençlerin gözde isimlerinden biri haline gelmiş; pek çok ünlü isimle çalışmış ve Amerika dahil birçok yurt dışı konseri düzenlemiş olan Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden David Şaboy; benzersiz performansı ile ilk gün (9 Şubat) Davraz Unifest’e damga vuracak. David Şaboy’un canlı performasına ışık ve lazer gösterileri de eşlik edecek.

            Festivalin ikinci günün de ise Doğukan Manço ve Tuğba Yurt’un performansı Davraz Unifest misafirlerinin eğlencesine damga vuracak. Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi'nce; “Yılın En İyi Coveri” ödülünü kazanan Doğukan Manço ve Tuğba Yurt; “Sinirlerinize hakim olun” diyecek. Davraz Unifest’te bulunacak olmanın verdiği heyecanı dile getiren ikili; festivalin en görkemli konserine imza atacak.

            DJ Mesut Öztürk “Canlanın Sallanın” performansı ve 90’ların en beğenilen şarkıları ile, MC Mustafa Karslıoğlu ise karaoke showlar ve  “Çok Canlı Show” özel gösterisi ile 3 gün boyunca festivalde yer alarak misafirlere unutulmaz anlar yaşatacaklar.

            Ayrıca 3 gün boyunca sürecek olan etkinliklerde;

- Kar Raftingi

- Kartopu Oyunları

- Mega Tombala

- Dev Kardan Adam Yapımı ve Yarışması

- Sponsor Aktiviteleri

- Görkemli Ateş Gösterileri

- Led Ekranlar

- Işık ve Lazer Gösterileri

- Proteknik Gösteriler

- Animatör Gösterileri

- Dans Gösterileri

- Kar Helvası Yapımı ve İkramı

- Mangal Partileri de yer alacak.

            Son gün olan 11 Şubat’ta da devam edecek olan etkinlikler, yerel grupların canlı performansları ile son bulacak. Festival, Isparta’nın tanıtımı ve bilinirliği açısından oldukça önem taşıyor. Binlerce üniversiteliye bölgeyi tanıtacak olan etkinlik ile; Davraz Kayak Merkezi; önümüzdeki yıllarda en popüler kış sporu noktaları arasında akla gelen ilk isim olacak

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap