"EĞİRDİR GÖLÜ'NÜ KURTAR II" TOPLANTISINA DAVET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"EĞİRDİR GÖLÜ'NÜ KURTAR II" TOPLANTISINA DAVET
Haberin Tarihi: 28.1.2015 09:24:00 - Okunma Sayısı:1525 defa okundu.

Eğirdir Kent İnisiyatifi ile Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği'nin birlikte düzenlediği "Eğirdir Gölü'nü Kurtar Toplantısı II" 01.02.2015 Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek.

“EĞİRDİR GÖLÜ’NÜ KURTAR II” TOPLANTISINA DAVET

 

            Eğirdir Kent İnisiyatifi ile Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği'nin birlikte düzenlediği "Eğirdir Gölü'nü Kurtar Toplantısı II" 01.02.2015 Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek. Son günlerde gündemde yer alan haberlerin ve gölün durumu hakkında bilimsel bilgilerin yer alacağı ve Yrd. Doç. Dr. Erol Kesici’nin konuşmacı olarak katılacağı toplantıya kentine ve doğasına duyarlı herkesin davetli olduğu bildirildi.

            Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği merkezinde 1 Şubat 2015 Pazar günü saat 9.30 da  kahvaltı ve  sonrasında hemşehrimiz Yrd. Doç. Dr. Erol Kesici tarafından “EĞİRDİR GÖLÜ’NDEKİ ARSENİK ORANIN ARTIŞININ NEDENLERİ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİ konulu bilimsel sunum yapılacak.

            İstanbul’daki Ispartalılar Gönül Birliği Derneği (17 Isparta köy- kasaba derneği ve 2 Isparta vakfından oluşan tüm derneklerin altında toplandığı üst dernek), Eğirdir Yeşilada Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı (YEKSAV), Ispartalı İşadamları Derneği (ISİAD), Ispartalılar Vakfı (ISVAK),  Senirkent Eğitim ve Dayanışma Derneği, Yalvaçlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin katılımlarıyla Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği (Kadırga Liman Caddesi Özbekler Sokak No : 4 Küçükayasofya / Eminönü - Fatih-İSTANBUL) adresindeki, dernek merkezinde 01 Şubat 2015 Pazar günü düzenlenecek etkinlikte saat 9.30 da Kahvaltı ve  sonrasında “EĞİRDİR GÖLÜ’NDEKİ ARSENİK ORANIN ARTIŞININ NEDENLERİ ve ÇÖZÜM ÖNERİLERİ konulu bilimsel sunum yapılacak.

            Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Op. Dr. Ali Ahmet  ŞİRİN bu toplantıya Eğirdir Gölü ile ilgili görüşleri - sözü ve önerileri  olan herkesin davetli olduğunu bildirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap