KONYABUCAĞI'NDA ÇIKAN YANGINA ANINDA MÜDAHALE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KONYABUCAĞI'NDA ÇIKAN YANGINA ANINDA MÜDAHALE
Haberin Tarihi: 13.7.2013 09:37:00 - Okunma Sayısı:1606 defa okundu.

Konyabucağı Mahallesi'nde otluk ve çalılık alanda çıkan yangına Belediye itfaiye ekipleri anında müdahale etti. Orman İşletmesi Yangın Söndürme ekibi de olay yerine gelirken işbirliği içerisinde yangın kısa sürede büyümeden söndürüldü.

KONYABUCAĞI’NDA ÇIKAN YANGINA ANINDA MÜDAHALE

 

            Konyabucağı Mahallesi’nde otluk ve çalılık alanda çıkan yangına Belediye itfaiye ekipleri anında müdahale etti. Orman İşletmesi Yangın Söndürme ekibi de olay yerine gelirken işbirliği içerisinde yangın kısa sürede büyümeden söndürüldü.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral anında yangın yerine giderken, Belediye itfaiye ekiplerinin zamanında müdahale etmesinin yangının büyümesini engellediği belirtildi.     

            Eğirdir Orman İşletme Müdürü Adnan Güller ve Müdürü Yardımcısı Hüseyin Divrik olay yerine gelen Başkan Özmeral ile yangın çıkan alanda incelemeler yaptılar. Orman yangını söndürülürken Konyabucağı Muhtarı İsmail Küçükköse de olay yerinde hazır bulundu. 

            Eğirdir Orman İşletme Müdürü Adnan Güller, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e belediye itfaiye ekiplerinin yangına zamanında müdahale etmesinden dolayı teşekkür etti.

            Orman Yangın Söndürme ekibi ve Belediye itfaiye ekibi birlikte yaptıkları çalışmada yangını tamamen söndürdüler. Başkan Özmeral, yangını kısa sürede söndüren ekiplere gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap