Başhekim Op. Dr. Beşir Aksoy: "1 Ayda Hasta Yatak Kapasitesini Yüzde 53'den Yüzde 92'ye Çıkardık..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başhekim Op. Dr. Beşir Aksoy: "1 Ayda Hasta Yatak Kapasitesini Yüzde 53'den Yüzde 92'ye Çıkardık..."
Haberin Tarihi: 4.2.2015 09:32:00 - Okunma Sayısı:3311 defa okundu.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden Eğirdir KEHH Baştabibi Aksoy'a Hayırlı Olsun Ziyareti...

Başhekim Op. Dr. Beşir Aksoy: “1 Ayda Hasta Yatak Kapasitesini Yüzde 53’den Yüzde 92’ye Çıkardık…”

 

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden  Eğirdir KEHH Baştabibi Aksoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti…

 

            Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Yardımcısı ve Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Op. Dr. Zafer Dirik Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy’u ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

            Göreve geldiği 1 ay gibi kısa zaman içerisinde hastanemizde hasta yatak sayısını yüzde 53’den, yüzde 92’ye çıkardıklarını anlatan Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy: “İlk işimiz personelle bir araya gelip kahvaltı düzenledik ve iletişimimizi güçlendirdik…” dedi.

            Geçtiğimiz ay içerisinde Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Baştabipliğine atanan Op. Dr.  Beşir Andaç Aksoy’u ziyaretler devam ediyor. Bu çerçevede Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Yardımcısı ve Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Op. Dr. Zafer Dirik Baştabip Aksoy’u ziyaret etti.

Op. Dr. Dirik: “Beşir bey bu bölgeyi iyi bilen bir arkadaşımızdır”

            Hastanemizin yeni Başhekimi Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy’un 15 yıldır Isparta, Eğirdir ve çeşitli ilçe hastanelerinde hekimlik yaptığını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Op. Dr. Dirik: “Beşir arkadaşımız bu bölgeyi iyi bilen ve daha öncede bu hastanemizde görev yapan bir arkadaşımızdır. Yeniden bu hastanede görev alması sevindiricidir.” dedi.

“İlk İşimiz Personel Arası  İletişimi Güçlendirmek”

            Sohbetleri sırasında Hastanenin durumundan bahseden Başhekim Op. Dr. Aksoy: “Göreve başlayalı bir ay oldu. Bu bir ay içerisinde hiç yapılmayanı yaptık ve tüm personelimizin biraraya geldiği bir kahvaltı programı düzenledik. Yıllardır birbirini tanımayan, aynı masada yemek yemeyen insanlar var. Bu sayede iletişimimizi güçlendirdik. Bundan sonra da bu faaliyetimiz devam edecek.” dedi.

“Döner Sermayede yüzde 25 Gelir Artışı Sağlandı”

            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesinin yatak kapasitesinden de bahseden Aksoy: “Hastanemizin hasta yatak kapasitemiz yüzde 53’tü. Göreve geldiğim günden bugüne kadar bu oran yüzde 92’ye yükseldi. Ameliyatlarımız 3 kat arttı. Döner sermayemiz yüzde 25 gelir artışı sağladı. Başarılarımızı inşallah daha da ileriye taşımak istiyoruz…” dedi.

“Ameliyat Oranı Azalmış...”

            1 ay içerisinde 8 tane Ön Çapraz Bağ Ameliyatı’nın yanısıra ilk defa Omuz Ameliyatı yapıldığını söyleyen Başhekim Op. Dr. Aksoy: “Hastanemizde ameliyat yapma oranı da azalmış durumda. İnsanlar hep başka yerlere yönlendirilmiş. Bu da hastane için büyük bir kayıptır” dedi.

“10 Branşta Hizmet Veriyoruz.”

            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bünyesinde Genel Cerrahi, Kadın-Doğum, Çocuk Hastalıkları, Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Anestezi, Radyoloji, Dahiliye, Fizik Tedavi, ve Diş Hekimliği olmak üzere 10 branşta hizmet verildiğini hatırlatan Aksoy, “bütün branşlarımızın hepsi aktif durumda. Hastanemizde sadece Göz doktoru yok. Eğer kadro gelirse göz branşını da hastanemize kazandırmayı düşünüyoruz” dedi.

Bölgenin En İyi Tam Donanımlı Ameliyathane ve  Yokun Bakım Ünitesine Sahibiz”

            Aksoy, Eğirdir Hastanesinin Isparta bölgesindeki hastaneler arasında en iyi tam donanımlı Ameliyathane ve Yoğun Bakım Ünitesine sahip olduğunu da konuşmalarında belirtti.

Hastanemize 2 Tane Tam Donanımlı Ambulans Geliyor…

            Hastanemizde bazı cihazların eksik ve ambulansın yetersiz olduğunu söyleyen Başhekim Beşir Andaç Aksoy: “Hastanemizde bazı eksik cihazlarımız ve ambulans yetersizliğimiz var. Görüşmelerimizi yaptık. 2 tane tam donanımlı ambulansın ilçemize geleceğinin sözünü aldık” dedi.

            Aksoy: Hastanemizde 150 yatak bulunduğunu bunun 33’ünün nitelikli olduğunu (WC. Banyo, 2 yatak) ifade etti.

Göl Manzaralı Yeni Kantin

            Eğirdir’in doğasının harikulade olduğunu fakat bu doğadan yeterince faydalanılmadığını söyleyen Aksoy: “İnşallah önümüzdeki günlerde hastalarımız ve hasta yakınlarımız için bir kantin yapmayı düşünüyoruz. İnsanlar buradan hem doğanın nefisliğini hem de göl manzarasının muhteşemliğini hissetsinler. İnşallah hastanemiz birkaç ay sonra çok değişecek dedi.

Eğirdir’e KETEM

            Hastanemizin yeni Başhekimi Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy sözlerinin sonunda “Kanser Erken, Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)’in Eğirdir’e getirileceğini müjdeledi.

Dirik “Hastanemizdeki Gelişmeler Memnuniyet Verici...”

            Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Beşir Andaç Aksoy’un konuşmalarını ilgiyle dinleyen Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Yardımcısı ve Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Op. Dr. Zafer Dirik, memnuniyetini belirterek “Beşir arkadaşımız hastanemizi 1 ay gibi kısa zaman içerisinde baya değiştirmiş. Bundan çok mutlu oldum. Hastanenin hasta yatak sayısının yüzde 53’lerden yüzde 90’lara çıkması son derece memnuniyet verici. İnşallah hastanemizin eksik cihazları genel sekreterliğimizce giderilecek. Kendisine canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap