Anadolu Gençlik Derneği'nden Başkan Şengöl'e teşekkür plaketi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Anadolu Gençlik Derneği'nden Başkan Şengöl'e teşekkür plaketi
Haberin Tarihi: 5.2.2015 09:23:00 - Okunma Sayısı:1652 defa okundu.

Anadolu Gençlik Derneği Eğirdir Şubesi tarafından düzenlenen Mekke'nin Fethi programında yardımları ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Gençlik Derneği’nden Başkan Şengöl’e teşekkür plaketi

 

            Anadolu Gençlik Derneği Eğirdir Şubesi tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi programında yardımları ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür plaketi takdim edildi.

            AGD Eğirdir İlçe Başkanı Bekir Sağdıç beraberinde Yunus Fidan, İsmail Hatip ve Bilal Furkan Sağdıç ile birlikte Başkan Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ederek teşekkürlerini bildirdiler. 

            AGD Eğirdir İlçe Başkanı Bekir Sağdıç, hazırladıkları teşekkür plaketini Başkan Şengöl’e takdim etti. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “çeşitli kurum ve kuruluşlara yardımlarımız devam ettiği gibi, kamu yararına çalışan derneklere de destek ve katkılarımız oluyor. Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi programında küçük de olsa katkılarımız olmuştur. Ziyaretlerinizden ve hazırladığınız plaketten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap