ASYA ELMA MÜSTAHSİLLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ASYA ELMA MÜSTAHSİLLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ...
Haberin Tarihi: 6.2.2015 10:45:00 - Okunma Sayısı:2093 defa okundu.

ASYA, Bölgemizin sanayi çiftçi dayanışmasını kuvvetlendirmek amacıyla başlattığı hediye kampanyası çerçevesinde elma müstahsillerini ödüllendirdi.

ASYA ELMA MÜSTAHSİLLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ…

 

                        ASYA, Bölgemizin sanayi çiftçi dayanışmasını kuvvetlendirmek amacıyla başlattığı hediye kampanyası çerçevesinde elma müstahsillerini ödüllendirdi.

            İlçe ekonomisinin temel taşlarından ASYA Meyve Suyu Fabrikası 2014 elma sezonunda elmasını direkt olarak fabrikaya teslim eden müstahsillerine, dün saat 10.00’da Yeşilada Mavi Göl Otel’de düzenlenen törende ödüllerini sundu.

            ASYA Meyve Suyu Gıda San. A.Ş.’nin düzenlediği ödül törenine; Isparta Vali Yardımcısı Tacettin Özeren, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Dr. Said Bilginturan, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, ASYA Meyve Suyu Gıda San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Önen Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir İlçe Tarım Müdürü Uğur Turgut, Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Komiser Adnan Şen, EGİAD Başkanı Osman Gök, İşadamı Mustafa Hobanoğlu, Köy Muhtarları ve elma müstahsilleri katıldılar.

            ASYA’nın ödül töreni dün saat 10.00’da Mavigöl Otel’de eğitim toplantısı ile başladı. Saat 11.30’da ise ödül törenine geçildi.

            Ödül töreni, devletimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başladı.

            Toplantının açılış konuşmasını yapan ASYA Meyve Suyu Gıda San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Önen “...Hepinize katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

            Her zaman ASYA’nın Yanındayız…

            Önen’in konuşmasının ardından söz alan  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “ASYA dendiği zaman her şeyimizle beraberiz. ASYA’nın kuruluşunda da beraberdik. Bundan sonra da devam edeceğiz. Asya bizim her şeyimiz. ASYA’ya ve çalışanlarına uzun ömürler diliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum…” diye konuştu.

            ASYA’nın Büyümesi Eğirdir İçin Büyük Bir Şans…

            Asya’nın her geçen gün büyüdüğünü ve Eğirdir için büyük bir kazanç olduğunu söyleyerek memnuniyetini belirten Kaymakam Yalçın Yılmaz ise: “Gerçekten bugün bu üreticilerimizin heyecanını görmek, yıldan yıla  bunun artmasını görmek ve duymak beni çok memnun etti. Ben bunu bir vefa olarak görüyorum. Alın teri döken insanların anılması, hatırlanması bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu dayanışma ve vefa göstergesi devam ettikçe Eğirdir kazanacaktır” dedi.

            ASYA’nın ödül töreninde son olarak bir konuşma yapan Isparta Vali Yardımcısı Tacettin Özeren ise: “Böyle bir programda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bir memlekette ne değer görülürse, ne iltifat görürse o insanlar oraya yönlenirler. Böylesine güzel bir projeyi hayata geçirdikleri için ASYA ailesini tebrik ediyorum. başarıyı ödüllendirmeleri çok güzel.

            Tarım sektörü ülkemizde ve geleceğimizde önemli bir sektör. Asya, ilimizin en önemli üretim merkezi. Hepimizin çok çalışmaya ihtiyacı var. Başarılı üreticilerimizi tebrik ediyor ve başarıyı ödüllendiren ASYA ailesine de çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Protokol konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi.

            2014 yılında en çok elma getiren müstahsiller ödüllendirildi…

            ASYA Meyve Suyu Gıda San. A.Ş.’nin müstahsillerimize yönelik düzenlediği ödül töreninde 2014 yılı içerisinde ASYA’ya elmalarını direkt olarak getiren elma müstahsilleri arasında ilk üç sırayı paylaşan Tepeli Köyü’nden Kemal Sağlam’a plaketini Vali Yardımcısı Tacettin Özeren, Tepeli Köyü’nden Fevzi Kaya’ya plaketini Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Balkırı Köyü’nden Ömer Kayadaş’a da plaketini Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti. İlk üç sırayı alan müstahsillerimize ayrıca 300’er Litre mazot ödülü kazandılar.

            Asya, bu yıl 10 müstahsiline 150’şer Lt., 20 müstahsile 100’er Lt., 30 müstahsile 50’şer Lt., 50 müstahsile 40’ar Lt., 58 müstahsiline de 20’şer Lt. mazot hediye etti.

            Program katılımcılara yemek ikramından sonra sona erdi.

            Tecrübesiyle Eğirdir’den dünyanın 4 kıtasına, 23’den fazla ülkesine yaptığı üretimi ihraç eden, kozmetikten bebek mamasına, içecekten şekerlemeye… pek çok sektörde gıda hammaddesi ve hizmet sunan ASYA A.Ş.’yi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap