DSİ Bölge Müdürü Mahmut BERBER Eğirdir Gölü'nde İncelemelerde bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DSİ Bölge Müdürü Mahmut BERBER Eğirdir Gölü'nde İncelemelerde bulundu
Haberin Tarihi: 24.12.2019 17:08:27 - Okunma Sayısı:1978 defa okundu.

Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürü Mahmut BERBER Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ü ziyaret etti, Eğirdir Gölü ve çevresinde incelemelerde bulundular.

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ MAHMUT BERBER EĞİRDİR GÖLÜ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürü Mahmut BERBER ve beraberindeki teknik heyet Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ü ziyaret ettiler, Eğirdir Gölü ve çevresinde incelemelerde bulundular.
İnceleme ve tespit çalışmaları özellikle Beydere ve Bağören kıyılarında gerçekleşirken Eğirdir Gölü kıyılarında bulunan ve yerin derinliklerine giden su kaçaklarının bulunduğu yerler teknik heyet tarafından tespit edildi.
Bugün sabah saatlerinde Eğirdir’e gelen DSİ Bölge Müdürü Mahmut BERBER, DSİ Yas Şube Müdürü Osman Yüksel KUTLU, Havza Şb. Müdürü Himmet KARGI, Eğirdir Jandarma Bot Komutanı Fatih KARAASLAN ile birlikte yerel halkın ve balıkçı kooperatifleri yetkililerinin de katıldığı inceleme ve tespit çalışması özellikle Beydere ve Bağören kıyılarında gerçekleşti.
Eğirdir Bağören (İlama) limanına kayıkla 2 km uzaklıktaki kıyıya ulaşan Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, DSİ Bölge Müdürü Mahmut BERBER göl kenarında bulunan ve adeta obruk şeklindeki dev yarıkları ve su kaçaklarını görünce gözlerine inanamadılar.
DSİ Bölge Müdürü Mahmut BERBER ve beraberindeki heyet, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Eğirdir Gölü kenarlarında bulunan ve su kaçağının olduğu yerlere yapacakları çalışmalarla bu kaçakları durdurmaya gayret göstererek takibini sağlayacaklarını belirttiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap