Belediye Başkanları Eğirdir Gölü İçin Biraraya Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Belediye Başkanları Eğirdir Gölü İçin Biraraya Geldi
Haberin Tarihi: 1.2.2020 16:07:31 - Okunma Sayısı:2285 defa okundu.

"Eğirdir Gölü İçin Elele" grubu tarafından başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANLARI EĞİRDİR GÖLÜ İÇİN BİRARAYA GELDİ

"Eğirdir Gölü İçin Elele" grubu tarafından başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. "Eğirdir Gölü İçin Elele" grubu ile Eğirdir ve Kovada Gölü Koruma Birliği (EKOBİR)'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında 31.01.2020 tarihinde saat 15.00'de "Eğirdir Gölü'nün kirlilik ve kuraklık açısından sorunları ve çözüm önerileri için istişare ve görev dağılımı" konulu bir toplantı düzenlendi.

EKO-BİR Başkanı Mehmet Sezgin başkanlığında düzenlenen toplantıya; Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Büyük Kabaca Belediye Başkanı Mustafa Durmuş, EKO-BİR Müdürü Süleyman Can, yanısıra Mustafa Kemal Findos, Dr. Önder Yiğitbaşı, İsmail Cirit, Mustafa Dokuzoğlu, Adem Kayan, Hakkı Tığlı, Halit Altuntaş, Ömer Karabulut ve Lokman Kumcu katıldı.
Toplantıda, EKO-BİR ve "Eğirdir Gölü İçin Elele" grubu işbirliği ile yapılan ziyaret ve incelemelerin sonuçları değerlendirilirken Eğirdir Gölü'nün durumu hakkında EKO-BİR tarafından hazırlanacak  raporun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulması kararlaştırıldı.

Toplantı soru-cevap ve temennilerle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap