Mehmet Baki ÖZTÜRK: "HER ŞEY BİZİMLE BAŞLAR"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Baki ÖZTÜRK: "HER ŞEY BİZİMLE BAŞLAR"
Haberin Tarihi: 3.2.2020 16:26:20 - Okunma Sayısı:2067 defa okundu.

Mehmet Baki ÖZTÜRK Belediye Personeline Verdiği Seminerle Büyüledi

Mehmet Baki ÖZTÜRK: "HER ŞEY BİZİMLE BAŞLAR"

Mehmet Baki ÖZTÜRK Belediye Personeline Verdiği Seminerle Büyüledi

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki ÖZTÜRK dün Eğirdir’e geldi. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret eden ÖZTÜRK, Akpınar'dan Eğirdir manzarasını izledi, Eğirdir Gölü'nde Elektrikli Tekne turuna katıldı.

Eğirdir’e hayran kaldığını ifade eden ÖZTÜRK, Kervansaray Düğün Salonunda saat 15.00'de de Eğirdir Belediye Personeli ile buluştu.

Mehmet Baki ÖZTÜRK, Kervansaray Düğün Salonunda düzenlenen programda "Vatandaş Memnuniyeti Eksenli İletişim Becerileri" konulu konferans verdi. Konferansa Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan SAVRAN, Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve Belediye Personelinin tamamı katıldı.
Konferansında verdiği örnekler ve tecrübelerini anlatan Mehmet Baki ÖZTÜRK, Belediye personelinin işini zevkle, neşeyle yapması gerektiğini bu şekilde davrandıklarında halkın da memnun ve mutlu olacağını belirtti.

‘Her Şey Bizimle Başlar’ sloganı ile konferansını sürdüren ÖZTÜRK, Mimar Sinan’ın taş işçisinin hikayesini anlatarak "torunlarımıza ‘ben ölüp gitsem bile bu dünyadan bir eser bırakmak için taşı yontuyorum, ben öldükten sonra benim dedemin bu eserde emeği var’ dedirtmeliyiz" sözleriyle büyük alkış aldı.
"BUGÜNKÜ NİYETİNİZ, YARINKİ KADERİNİZDİR"
Kişinin hayata bakış açısının tüm insanlığa yansıdığını aktaran ÖZTÜRK “Dünyada oluşan olumlu veya olumsuz fotoğrafta hepimizin katkısı var. Hayatta her şey sizinle başlar. Bugünkü niyetiniz, yarınki kaderinizdir. Bu toplumu değiştirecek ve dönüştürecek olan sizlersiniz” diye konuştu.
Belediye Başkanının tek başına başarılı olamayacağını bütün birim müdürleri, ekibi ve işçisiyle başarıya ulaşacağını anlatan ÖZTÜRK, "hepinizin bir amacı var Eğirdir’e hizmet etmek ve Eğirdir’e bir eser bırakmak. Yapacağınız çalışmalarla torunlarınıza bir eser bırakacak ve bu eserlerle anılacaksınız" diyerek seminerini çarpıcı örnekler ve uygulamalarla sürdürdü.

Eğirdir Belediyesi Personelinin seminer sonuna kadar programa gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirten ÖZTÜRK, "sizlerin yaptığı çalışmalardan sonra en son Başkanınız son noktayı koyacak ve başarı sizlerle başlayacak, yani ‘HER ŞEY SİZİNLE BAŞLAYACAK’" diyerek sözlerini noktaladı.

Program sonunda konuşan Eğirdir Belediye Başkanımı Veli GÖK de; "Hayatta bilginin sınırı hiçbir zaman yok, ben, bizleri kırmayarak Ankara’dan gelerek bizlere bu bilgileri veren Mehmet Baki ÖZTÜRK hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bu tatil gününde fedakarlık yaparak buraya gelerek seminere katılan tüm personelime teşekkür ediyorum. Allah hepinize sağlık, sıhhat versin, Eğirdir’imize güzel ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.
Başkan Gök, program sonunda konuşmacı Mehmet Baki ÖZTÜRK’e teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap